STRAŠNE INFORMACIJE O STANJU VODITELJKE DEE ĐURĐEVIĆ Pokidani su joj svi ligamenti, šanse da joj spasu ruku su veoma male!

Na VMA su stigla još dva lekara, koja nisu dežurna, kako bi pomogli da se u zahtevnoj operaciji, mladoj voditeljki sačuva ruka.

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: Printscreen

Voditeljka Dea Đurđević, koja je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko šest časova kod KBC "Dr Dragiša Mišović" teško povređena, trenutno se nalazi u operacionoj sali, gde se lekari bore da joj spasu ruku.

 

Kako javljaju reporteri ispred VMA, operacija je počela, a pretpostavlja se da će trajati nekoliko sati. U bolnicu su stigla još dva lekara, koja nisu dežurna, kako bi pomogli da se u zahtevnoj operaciji, mladoj voditeljki sačuva ruka.

Ipak, šanse da Dei spasu ruku su male, jer su joj pokidani ligamenti iznad lakta.

Voditeljka Dea Đurđević u operacionoj sali, lekari čine sve što mogu, oglasio se i njen DEČKO MLADEN!

Ostali povređeni u ovoj saobraćajnoj nesreći, zbrinuti su u hitnoj službi VMA, tako da se gužva u ovom delu bolnice raščistila.

Podsetimo, voditeljku je udario jedan od autobusa GSP koji su se zakucali u automobile, učesnike prethodnog sudara među kojima je kao vozač bila i Dea. U teškom lančanom sudaru u kojem je voditeljka povređena učestvovala su dva GSP autobusa i tri automobila.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi