NEKIMA JE OVO BILA POSLEDNJA VOŽNJA Pogledajte snimak iz niškog "autobusa smrti": Putnici ni ne slute kakva će ih tragedija zadesiti, a ono što je vozač uradio će vas ZGROZITI!

Isplivao je video-snimak iz autobusa Niš ekspresa koji se sudario s vozom na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova 21. decembra minule godine.

Stravična nesreća kod Niša - Voz prepolovio autobus
Stravična nesreća kod Niša - Voz prepolovio autobus, Foto: Tanjug/Dimitrije Nikolić 21.12.2

Na snimcima koju su podignuti na Jutjub kanalu se jasno vidi kako su ljudi iz "autobusa smrti" proveli navodno poslednje trenutke pred udes, kao i to kako se ponašao vozač Milan Z. tokom vožnje i neposredno pre nesreće.

Na stanicama kroz koje je autobus prolazio ulazili su putnici koji nisu ni slutili šta može da se dogodi. Uočljivo je i da na stanicama ulaze đaci - za neke od njih ovo je, nažalost, bila poslednja vožnja...

Poslednji trenuci snimka svedoče da je samo sekund pre udesa Milan Z. prošao pored znaka Stop, ne gledajući ni levo ni desno, zatim nije ni obratio pažnju na Andrejin krst - i kao u magnovenju, došlo je do velike tragedije...

U užasnoj nesreći na licu mesta živote je izgubilo troje ljudi, kasnije istog dana još dvoje je podleglo povredama, dok se tužan bilans uvećao sa još dve žrtve koje su preminule u bolnici u narednim danima.

Problem, takođe je i što se i dalje čeka na konkretne poteze države Srbije sa alarmantnim problemom signalizacije pružnih prelaza. Ili ćemo dočekati još jednu sličnu nesreću.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Sasa ciga
  06/01/2019 - 15:36
  Sta se vidi? Sta?
 • Korisnik: Ris
  06/01/2019 - 07:17
  Važno je da se pregleda telefon. Nije li stigla neka poruka. Ili možda prati navigaciju kako da stigne do Niša.
 • Korisnik: Vozac
  05/01/2019 - 12:16
  Ovo je 100% kriv vozac autobusa😡 ovo se vidi na prvom snimku da voz nailazi a decko se uziveo zvace nageo se i pobi decu i ljudi. Ovo je ruzno koment ali dokle god je ovakvih vozaca pocetnika koji je sa traktora sišao na autobus i rade za minimalac i pun srece dotle ce pravi vozaci koji su cenjeni ice preko.
 • Korisnik: Saul Goodman
  05/01/2019 - 11:50
  Šta kažete, bila magla ? Na snimku je bila jako dobra vidljivost, vozač je direktno odgovoran za smrt putnika i tačka...
  • Kondor$ @Saul Goodman
   05/01/2019 - 18:30
   Snimak je od 08.12.2018.
 • Korisnik: ja
  05/01/2019 - 10:23
  sto godina robije! On vredja svakoga ko je profesionalni vozac! Za dzabe se ne seca! Koliko je porodica zavio u crno,zvacuci zvaku i blenuci u mobilni.....malo je!
  • Kondor$ @ja
   05/01/2019 - 18:31
   Snimak je od 08.12.2018.
  • Okvals @ja
   06/01/2019 - 05:16
   Vozač je kriv što je vozio? Šta ste se okomili na vozača., Dali je on to hteo? Da je bila rampa do ovog nebi došlo. A zašto nepostoje rampe na svim mestima gde se preseca put i pruga. Šta rafi ministarka? Ona bi morala da podnese ostavku, a vlast da je liši slobode. Name nisu potrebni manekeni već stručnjaci i poznavaoci poslova iz svog resora.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi