Urgentni centar
Rajko Ristić
Urgentni centar

Rajko Ristić

Urgentni centar, Foto: Rajko Ristić

Na Zvezdari je poginula 17-godišnja Dunja Lj. kada je na nju naleteo kamion koji se kretao unazad. Lekari Urgentnog centra nisu uspeli da je spasu.

Dunja Lj. (17) poginula je danas na Zvezdari u Beogradu. Kako se saznaje, na nju je naleteo kamion koji se kretao unazad u Ulici Laze Kostića kod broja 6.

Klinički centar

Nenad Vujanović

Klinički centar, Foto: Nenad Vujanović

Ona je sa teškim povredama prebačena u Urgentni centar, ali lekari nisu uspeli da je spasu i ona je ubrzo izdahnula. Policija istražuje kako se nesreća dogodila.

Komentari (3)

Bojan

27.03.2020 17:06

A kako je kamion, koji se krece u rikverc ,,naleteo"?? Ne zna se danas ko je nepazljiviji, vozaci ili pesaci. Ne bi me iznenadilo da je tinejdzerka imala slusalice u usima. Ako se pod hitno ne usvoji zakon, koji ce zabraniti da pesaci koriste slusalice na ulici, bice sve vise nesreca u kojima tinejdzeri stradaju.

Nenad

28.03.2020 07:42

@Bojan - Kada se vozilo kreće unazad. vozač je dužan da obrati punu pažnju, bez obzira da li je neko iza njega sa slušalicama ili ne! Nema nikakve dileme da je vozač kriv. Javna je tajna da danas kamiona upravljaju nekakvi bahati i neodgovorni divljaci.

Eee

28.03.2020 20:48

@Bojan - Potpuno se slazem, koliko god vozac bio oprezan i sposoban kamion ima mrtve uglove zbog svojih gabarita bas zbog toga kamion pisti kada ide unazad a to sto pesaci idu ulicom sa slusalicama u usima pa ne cuju je druga stvar. Vidim da neki komentarisu kako vozaci ne obracaju dovoljno paznje i kako su nestrucni voleo bih da vidim njih na mestu vozaca kamiona pa da ih pitam da li mogu da vide sta se sve desava iza (naravno to je nemoguce zbog mrtvih uglova)