Tijana Đuričić, kraljica silikona
Nenad Vujanović, Alo
Tijana Đuričić, kraljica silikona

Nenad Vujanović, Alo

Tijana Đuričić, kraljica silikona je došla u sud pod maskom i zakopčana do grla, Foto: Nenad Vujanović/Alo

Majka Tijane Đuričić (29), kraljice silikona i učesnice rijalitija optužene za otmicu i maltretiranje bivše podstanarke Jelene M. (28) iz Grocke, izjavila je u Višem sudu da je oteta devojka pričala da je bila u vezi sa njenim suprugom i da će mu roditi dete! Zagorka Đuričić je navela da je to čula dok se njena ćerka Tijana svađala sa Jelenom M. i njenom sestrom u njihovoj kući u Beogradu.

Preporučujemo:

- Ušla sam u našu kuću, pa sam kroz odškrinuta vrata čula kako moja Tijana kaže: „Sad kaži mojoj mami čije ćeš dete da rađaš i kako ćeš sa mnom da deliš imovinu?”. Shvatila sam da je spavala sa mojim suprugom Zoranom i da je ostala u drugom stanju, pa sam se šokirala! U tom momentu je ušao i moj suprug i pitao Jelenu: „Jesam li ti se ikad udvarao?”, a ona je počela da se smeje govoreći: „Ne, Zoćo, ja te volim kao oca.“ Suprug se onda okrenuo prema meni i rekao: „Neka rade šta hoće, pa ćemo posle utvrđivati čije je dete.“ Pitala sam Jelenu zbog čega je to učinila kada sam je gledala kao rođeno dete, a ona mi je odgovorila: „Pa eto, malo sam zavitlavala Tijanu“ - ispričala je Zagorka Đuričić.

Tijana Đuričić, kraljica silikona

Privatni album

Tijana Đuričić, kraljica silikona je negirala krivicu, Foto: Privatni album

Tijanina majka je izjavila da se zbog svega posvađala sa suprugom. Tijanin otac Zoran je ispričao da se zgranuo kada ga je žena pitala da li je bio sa Jelenom i da je jedva uspeo da je uveri da to nije istina.

- Napala me je supruga i pitala šta imam s Jelenom. Stavite se u moju situaciju! Ništa od toga nije tačno - rekao je Zoran tužiocu Siniši Zoriću.

Đuričićeva se tereti da je u martu 2015. na prevaru dovukla Jelenu M. u svoju kuću u Mirijevu, gde su oštećenu vezali i tukli optužujući je da je kraljici silikona ukrala šifru za Fejsbuk. Jelena M. tvrdi da su joj tada polomili ruku i da zbog trauma od tada stalno posećuje psihijatra. Suđenje se nastavlja u novembru.

Kraljica silikona je na sudu negirala krivicu. Ona je za „Alo!“ ranije rekla da Jelena M. nije pri čistoj svesti i da je više puta pokušala samoubistvo.

Suđenje se nastavlja u novembru.

Pročitajte još: