Mladen i Zvonko Milojević
alo!
Mladen i Zvonko Milojević

alo!

Plakalai kada su se videli, Mladen i Zvonko Milojević, Foto: Alo!

Mladen Milojević (22), sin nekadašnjeg golmana Crvene zvezde Zvonka Milojevića (48), za kojim je potraga trajala 30 sati, otkrio je da se sklonio zbog porodičnih problema.

Mladen Milojević

instagram

 

- Imao sam probleme na fakultetu, kao i sa devojkom. Samo sam hteo da se sklonim od svih na neko vreme. Krenuo sam do ujaka očevim „audijem 6“, od Jagodine prema Sopotu, ali mi se auto pokvario. Niko nije mogao da mi pomogne, pa sam se uspaničio da će se tata ljutiti, jer sam mu uzeo automobil bez pitanja - ispričao je Mladen.

Mladen Milojević

ALO!

Spaoa u umi na kiši, pod drvetom, Mladen Milojević, Foto: ALO!

Njegov otac Zvonko izjavio je juče za „Alo!“ da mu se Mladen poverio da je otišao u šumu da razbistri glavu.

Zvonko Milojević

M. Metlaš

 

 

- Ostavio je mobilni u autu. Lutao je po šumi i zaspao pod nekim drvetom na kiši. Bio je promrzao, gladan i žedan. Kada se probudio, pokušao je da stopira, ali niko nije hteo da mu stane, jer je bio izgreban, blatnjav i bos. Posle se ispod nekog nadvožnjaka sklonio od kiše i tamo ga je našla policija - kaže Zvonko Milojević i ističe da njegov jedinac nije psihički bolestan, te da ne pije niti se drogira.

Dejan Stanković je odmah pritekoa u pomoć

Marko Metlaš,Alo

Dejan Stanković je odmah pritekao u pomoć, Foto: Marko Metlaš/Alo

- Moj sin je sportista, a celoj agoniji prethodio je raskid s devojkom iz Jagodine i to što je pao godinu na Građevinskom fakultetu u Beogradu. Hteo je da ode kod ujaka da se smiri, ali je preživeo agoniju. Pozvao sam kuma Dekija Stankovića, koji je digao sve prijatelje na noge i pomogao mi je da ga da nađem. Zagrlio sam ga kao nikada ranije, govoreći mu: „Sine moj, zamalo da te izgubim!“ - plačući nam je ispričao Milojević.

Zvonko kaže da su obojica plakali kada je Mladen došao kući u Jagodinu.

-Sada mu je potreban odmor od svega. Time što mene nije hteo da uznemiri, napravio nam je veliku agoniju, ali je najvažnije da je živ. Ne dao Bog nikom tako nešto da se desi -dodaje legendarni fudbaler koji je doživeo tešku saobraćajnu nesreću 15. novembra 2007.  kod nemačkog Ahena.

Zvonko Milojević

instagram

Zvonko Milojević, Foto: instagram

 

 

Njegova snaga bila je jača od nemačkih prognoza da će ostati prikovan za krevet, bez mogućnosti da govori, kada je na njegov automobil naleteo poljski kamion kada se iz Brisela vraćao za Beograd.

Nekadašnji golman Crvene zvezde, Anderlehta i Lokerena, desetostruki reprezentativac Jugoslavije je ranije izjavio da se ne seća nesreće.

Zvonko Milojević

facebook.com

 

- Sećam se samo da sam promašio skretanje i da sam usporio kako bih video gde ću i gde da krenem. Onda me je pokupio kamion koji je išao iza mene. Iz „audija“ su me vadili tri sata - ispričao je Zvonko.

Posle nesreće ostao je nepokretan i u invalidskim kolicima ali se lavovski bori da se kreće.

- Kada su mi prijatelji, moji bivši saigrači sa kojima sam 90-ih godina igrao na „Marakani“, poklonili novi A6 sa ručnim komandama, kao da sam se ponovo rodio -rekao je on ranije za medije.

Upravo ovaj auto je, kako kaže, dao sinu da vozi na dan kada je nestao u blizini Umčara kod Grocke.

- Njemu je pogotovo palo što se pokvario moj auto i nije hteo da me uznemirava - ispričao je juče za "Alo!" Zvonko Milojević.

Komentari (2)

anka

03.06.2019 10:21

Deco,deco.Teško onom ko vas ima.Onaj ko ima, neka su mu živa i zdrava,a onaj koji ih nema-ne zna koliko je bezbrižan

Vit

03.06.2019 13:07

Kako je pao godinu kad je tek maj? Ako je pao prošle godine, valjda nije sad još očajan zbog toga. Prazna priča. Jadan taj njegov otac, nije dosta čoveku svoje nesreće još ga i ovaj sekira.