MISLIO DA SU MU UBILI UNUKA! Pijani deda pomahnitao kada je čuo šta se desilo, uzeo pušku i napravio MASAKR: Da nije pobegla, UBIO BI I ĆERKU!

Porodična svađa u Knjaževcu završila se krvavim pirom, kada je Nenad Ronić (63) ubio svog zeta Jastreba Asanovića (38) i unuka Ivana Ronića (19), a teško ranio Ivanovu suprugu Romanu Asanović (19) i drugog unuka B. R. (15).

Nenad Ronić
Nenad Ronić, Foto: screenshoot

Krvavom piru Ronića prethodila je svađa i tuča dvojice njegovih unuka, maloletnog Ronićevog unuka po sinu K. R. i Ivana Ronića (19). Nenadu Roniću, koji je preksinoć bio pripit, neko je ispričao da je njegov unuk po ćerki Ivan Ronić (19) istukao njegovog maloletnog unuka K. R. tako da je maloletnik preminuo od posledica tuče.

Pijani Ronić, kada je čuo takve informacije, otišao je automobilom do kuće u kojoj su živeli njegova ćerka Monika i njen suprug Jastreb Asanović sa decom.

Ronić je upao u kuću svoje ćerke i rekao joj "tvoj sin je ubio mog unuka". Ćerka Monika mu je u tom trenutku, da bi ga smirila, rekla da to nije istina, da ga je neko slagao i da je K. R. samo lakše povređen, odnosno da ima ogrebotine.

Nastala je prepirka, a otac povređene Romane, Zukan Stefanović, ispričao je da su u jednom trenutku uspeli da smire strasti.

- Mi smo ih odvojili, otišli smo kući, nikom ništa. Posle jedno sat i po vremena došao je deda i upucao celu familiju. Nisam čuo da deda ubije svoje unuke. Ranio je moju ćerku, ona je operisana. Zasad je dobro - ispričao je Stefanović.

Knjaževac, ubistvo
Knjaževac, ubistvo, Foto: Alo!

Iako je izgledalo da se situacija smirila, Nenad Ronić je otišao iz dvorišta svojih ćerke i zeta uz reči "sad ćete vi da vidite ogrebotine", aludirajući na ćerkine reči da je K. R. samo lakše povređen. Ronić se automobilom vratio svojoj kući, uzeo automatsku pušku i posle nekog vremena vratio se do kuće zeta i ćerke i počeo krvavi pir. Izašao je iz automobila i počeo da puca iz automatske puške. Na licu mesta ubio je Jastreba Asanovića, ćerkinog muža i unuka Ivana Ronića.

Kada je čuo pucnjeve, iz kuće je istrčao petnaestogodišnji B. R., koga je rođeni deda pokosio hicima po nogama. Takođe, teško je ranio Ivanovu suprugu Romanu, kojoj su puščana zrna ušla u kuk s jedne, a zaglavila se na drugoj strani. Ona je, teško ranjena, prebačena u Klinički centar u Nišu.

OVO JE JEDNA OD ŽRTVI POMAHNITALOG UBICE Deda Nenad ustrelio unuka, pa dokrajčio zeta, onda nasrnuo na drugo unuče i snaju! Porodica ne može da dođe sebi od bola! Kanjiža zavijena u crno!

Kako pričaju očevici, poludeli Ronić verovatno bi ubio i svoju ćerku Moniku da se nije sakrila na spratu kuće.

Krvavi zločin sprečen je zahvaljujući komšijama, koje su pritrčale kada su čule pucnjeve. Kako saznajemo od očevidaca, komšija Miloš Stefanović skočio je na napadača i oteo mu pušku. Ronić je tada pobegao, ali ga je policija brzo uhapsila.

Knjaževac, ubistvo
Knjaževac, ubistvo, Foto: Alo!

Posle toga nastao je opšti haos. Rodbina i prijatelji žrtava krenuli su da zapale kuću ubice, pa je policija morala da interveniše i spreči ih u tome.

Radomir Pavlović, otac ubijenog Jastreba, kaže da je Nenad često pravio probleme.

- Naročito je bio problematičan kad je pijan. Siguran sam da bi ubio i svoju ćerku Moniku, samo da nije pobegla na sprat - priča Pavlović u suzama.

Knjaževac, ubistvo
Knjaževac, ubistvo, Foto: Alo!

Saša Asanović, Jastrebov brat, kaže da je Ronić i ranije imao nasilne ispade.

Žrtva

Ubijeni Ivan Ronić i njegova supruga Romana, koja je teško ranjena u napadu, nedavno su postali roditelji. Oni su pre manje od mesec dana dobili sina. U trenutku ubistva Ronić je bio pod dejstvom alkohola.

Ranjen

Mladić B. R. (15) iz Knjaževca u nedelju je bio žrtva obesnog dede koji ga je iz automatske puške ranio u obe noge. On je u teškom stanju primljen u bolnicu. Njemu je jedan metak završio u kuku, ali se nalazi van životne opasnosti.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi