PIJAN UBIO TROJE, PA SE SADA KAJE! "Noćima ne spavam, imam košmare... Trebalo je da ja poginem umesto njih!"

S. I. | vesti 2018-09-21 19:19:09 2018-09-21 19:19:09

"Priznajem krivicu u potpunosti. Želim da izrazim saučešće porodici sada, jer za to nisam imao priliku i da kažem da bih voleo da vratim vreme i da je trebalo tog dana da ja poginem umesto njih. Noćima ne spavam, imam košmare, jedem jednom dnevno. Kajem se zbog svega", rekao je juče pred većem Višeg suda u Nišu Stojan Nikolov (30) iz oblišnjeg sela Hum.

Snežana Ilić

On je 1. aprila 2018. pijan i pri punoj brzini u Knjaževačkoj ulici u Nišu automobilom pokosio i usmrtio tri osobe - biciklistu Svetislava Tonića (82) i sestre Milicu (27) i Mariju Petrović (28) koje su bile na autobuskom stajalištu. Tom prilikom je lakše povređen i saputnik u automobilu, D. Ž. (25) iz Niša.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Suđenju je pristvovala i porodica nastradalih devojaka.

- Naša nesreća je nenadoknadiva, ali želim da se zahvalim saobraćajnoj policiji, Hitnoj pomoći i lekarima Urgentnog centra u Nišu koji su učinili sve da reanimiraju i otrgnu od smrti naše ćerke, iako nažalost nisu uspeli - rekao je na sudu kroz suze Slobodan, otac nastradalih devojaka.

Odbrana je tražila da se Stojanu ukine pritvor, ali na zahtev tužilaštva okrivljenom za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja za koje je zaprećena kazna od 12 godina zatvora, pritvor je produžen.

Presuda će biti doneta 25. septembra.

Expand player
Pogledajte više