Petar Mitrović
Privatna arhiva
Petar Mitrović

Privatna arhiva

Petar Mitrović, Foto: Privatna arhiva

Više osoba povezanih sa njegovim nestankom je uhapšeno, potvrdio je otac dečaka Branislav Mitrović.

Pored roditelja i brojnih Pazovčana otetog dečaka večeras je dočekao i ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Pročitajte još:

Roditelji dečaka su imućni i ugledni Pazovčani, vlasnici zemljoradničke zadruge.

Iako još zvanično nije potvrđeno, prema svemu sudeći, dečak je bio otet. Na to je roditeljima ukazala činjenica da je dečak u poslednjem telefonskom javljanju izgovorio: "Skinite mi povez sa očiju".

Naime, otac Branislav je izjavio da je nestali dečak poslednji put komuniciaro sa bratom od kojeg je tražio da dođe po njega na određenu lokaciju.

Petar Mitrović

MUP

Petar Mitrović, Foto: MUP

Kako je rekao, potom je usledio još jedan poziv kada se javila majka i čula kako dečak izgovara: "Sklonite mi povez sa očiju". Nakon toga se veza prekinula.

Da podsetimo, u subotu uveče oko 23 sata, u Staroj Pazovi nestao je dečak Petar Mitrović, star trinaest godina.

Komšije čule Nenadove krike! Miu (10) i Tianu (6) ubila majka?! (FOTO/ VIDEO)

AUTOR: Daily Mail/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 27.10.2019. 19:22 Šestogodišnja Tiana Đurašović i njena desetogodišnja sestra Mia ubijene su u svom domu u Pertu (Australija). Foto: Youtube printscreen Komšije su čule krike njihovog oca Nenada, koji je po povratku s posla u petak zatekao Tianu kako nepomično leži na ulazu, a Miu u prostoriji za pranje veša.

Poslednji put je viđen u Zmaj Jovinoj ulici u centru Stare Pazove, od kada mu se gubi svaki trag. Na sebi je imao crnu trenerku i vozio je crni bicikl.

Bonus video

STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!