Andriju Pavlovića očekuju važne operacije
Privatna arhiva
Andriju Pavlovića očekuju važne operacije

Privatna arhiva

Andriju Pavlovića očekuju važne operacije , Foto: Privatna arhiva

Incident se dogodio u nedelju oko 19 sati u kući Andrijinog brata od tetke Petra M., koji je u bekstvu i za kojim traga policija. Prema rečima porodice pretučenog, Petar je pozvao Andriju kod sebe, a zatim ga brutalno pretukao lopatom, sekirom i motikom.

Pročitajte još:

 

 

Petrovu devojku Sofiju neko je, navodno, sačekao s fantomkom, a ona je za to okrivila Andriju, koji je oboleo od multiple skleroze i jedva se kreće.

Andrija i Petar M., koji je u bekstvu

Privatna arhiva

Andrija i Petar M., koji je u bekstvu, Foto: Privatna arhiva

 

Pretučeni u komi

Porodica kaže da se Andrija i dalje nalazi na intenzivnoj nezi. - Znamo samo da su ga stavili u veštačku komu, kako bi mu sanirali rebro koje mu je probilo pluća. Njemu tek slede operacije, jer su mu slomljene noge i ruke na više mesta. Celo telo mu je u gipsu - kaže otac pretučenog.

 - Policija traga i za Petrom i za njegovom devojkom Sofijom. Čujem da je ona u ponedeljak viđena u Aranđelovcu, jer su vraćene kamere u nekim delovima grada. Digla se velika prašina zbog ovoga! On je poznat policiji već godinama i znaju da je opasan. Petar je pretio i maltretirao ljude po ulici. Kritične noći je Andriji rekao: „Prvo ću da ubijem tebe, a onda oca, majku i sestru.“ To je direktna pretnja! - kaže rođaka i dodaje:

- Je l’ verujete da ljudi izlaze napolje kad Petar uđe u neki kafić ili kafanu u Aranđelovcu! Skoro je na otvaranju jedne kafane sve živo izlomio! Svi znaju da može da napravi haos. U strahu su od kada je u bekstvu. Pretio je Andrijinoj sestri i roditeljima. Sve je uradio s predomišljajem. U dnevnoj sobi je poređao sekiru, lopatu i motiku pre nego što je pozvao Andriju - kaže naša sagovornica i dodaje da su Andrijini roditelji hranili Petra i brinuli o njemu.

Petar spavao i jeo kod Andrijinih roditelja

Privatna arhiva

Petar spavao i jeo kod Andrijinih roditelja , Foto: Privatna arhiva

 

Petrova devojka problematična

Rođaka kaže da je Petrova devojka Sofija takođe problematična. - Sofija je poznata kao konfliktna ličnost. Pravila je probleme mnogim ljudima u Aranđelovcu i okolini - tvrdi rođaka.

Komentari (1)

Dejan Joksic

30.01.2019 11:11

Pa i nije nešto hrabar čim beži. Problem je što ga još niko nije stvarno razmontirao.