selo
Tanjug
selo

Tanjug

selo, Foto: Tanjug

Otac se, kako saznajemo, sumnjiči da je svojoj mlađoj ćerkici, skidao donji veš. Nemilu scenu je, navodno videla starija ćerka, koja je majci prepričala prizor koji ju je uznemirio i uplašio. Majka je odmah o svemu obavestila policiju, koja je uhapsila oca. Kakve je namere imao, utvrdiće se daljom istragom, koja je protiv njega pokrenuta u Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Na saslušanju, kako saznajemo, J. K. se branio ćutanjem, o onome što se dogodilo nije želeo da priča. U jednom trenutku, međutim, molio je da mu ne odrede pritvor, i da "nikada više to neće uraditi". Molba, mu, naravno, nije uslišena, a u daljoj istrazi sledi saslušanje starije ćerke i sina, kao i njihove majke.

policija, potraga, šuma

Alo!

policija, potraga, šuma, Foto: Alo!

PRITVOR

Osumnjičenom J. K. pritvor je određen da ne bi mogao da utiče na svedoke, ali i opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao da ponovi krivično delo.

Vest o njegovom hapšenju, munjevito se proširila Plavnom, a svi koji poznaju J. K. kažu da ne mogu da veruju da je pokušao da obljubi svoju mlađu ćerku.

- Pored ove devojčice, imaju još jednu stariju i sina - priča nam jedan meštanin Plavne, dodajući da nije reč o problematičnoj porodici. - On je električar i radi u Novom Sadu, a supruga nije zaposlena, brinula se o deci. Jedno vreme su primali i socijalnu pomoć, te su ih zaposleni iz Centra za socijalni rad često posećivali.

Posle svega, kako kažu meštani, viđaju decu i njihovu majku da izlaze, koliko vanredno stanje u zemlji dozvoljava.

Komentari (1)

NikolaV

25.03.2020 01:15

Kakav monstrum. Igrao je na to što svi zavise od njega. Vešala su za svakoga ko samo pokuša da zlostavlja dete. Ma kakva vešala ispred ulaza u grad na prvu banderu okačiti ga da visi!