Kuća u Kaluđerici u kojoj se dogodio zločin
Alo/Danica Ćuruvija
Kuća u Kaluđerici u kojoj se dogodio zločin

Alo/Danica Ćuruvija

Kuća u Kaluđerici u kojoj se dogodio zločin, Foto: Alo/Danica Ćuruvija

 

Pavle Tomić je osumnjičen da je noćas nožem ubadao svoju majku u grudi, a da je potom zaklao nasmrt. Krvavi pir se, kako saznajemo, dogodio u kući dok su u njoj bili otac i mlađi brat! 

Komšije su otkrile kakav je Dejan.

Muškarac (20) osumnjičen da je klao sve dok nije umrla u najgorim mukama! Policija se skamenila kada je počeo da govori!

AUTOR: Pink/Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 02.10.2019. 08:56 - 02.10.2019. 11:18 Dejan Tomić (20) osumnjičen je da je brutalno ubio svoju majku Tatjanu (56) u iznajmljenom stanu u Gračaničkoj ulici u Kaluđerici. Kaluđerica, kuća u kojoj je sin ubio majku, Foto: printskrin/TV Pink Osumnjičeni je nožem više puta ubo majku u grudi, a zatim je nesrećnoj ženi prerezao vrat.

- Miran je i sportista, ali i pomalo čudan! - rekli su za Alo.rs.

Pokušali smo da razgovaramo sa porodicom, ali su odbili saradnju sa svim medijima. Tu su i prave gazde kuće u kojoj se dogodilo ubistvo i teraju novinare sa kapije. 

Porodica Tomić je pre godinu i po dana iznajmila stan u kući u Kaluđerici, na prvom spratu. 

Kuća u Kaluđerici u kojoj se dogodio zločin

Alo/Danica Ćuruvija

Kuća u Kaluđerici u kojoj se dogodio zločin, Foto: Alo/Danica Ćuruvija

Muškarac (20) uzeo nož i krenuo da kolje!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 02.10.2019. 07:40 - 02.10.2019. 07:55 U Gračaničkoj ulici u naselju Kaluđerica u iznajmljenom stanu P. T. (20) ubio je majku Tatjanu (56). najnovija vest, alo, vest, Foto: Alo Osumnjičeni je nožem više puta ubo majku u grudi, a zatim je nesrećnoj ženi prerezao vrat.

Odmah nakon ubistva dvadesetogodišnji Pavle je pobegao sa lica mesta, međutim, policajci iz Kaluđerice brzo su reagovali i uhapsili ga posle deset minuta.

PROČITAJTE JOŠ:

 

BONUS VIDEO: HELENA IMA 4 GODINE I TUMOR NA MOZGU! HITNO POTREBNA POMOĆ!

 

Za braunile misli da su igračke, a kada je zasvrbe ožiljci na telu mama Katarina i tata Radovan joj kažu da je ujeo komarac!