PLJAČKA ZA 50 SEKUNDI Pao Srbin koji je krao luksuzne satove, pronašli su ga na osnovu samo jedne kaplice (VIDEO)

Po svom starom principu “razbij i beži” dva muškarca, za koje se smatra da su članovi “Pink Pantera”, upali su u prostorije skupocene juverlirnice “Paradajz Luksori” 20. decembra 2017. godine u Milanu i za samo 50 sekundi razbili staklene vitrine iz kojih su ukrali satove, strpali ih u džep i izašli iz prodavnice.

Hapšenje
Hapšenje, Foto: Profimedia

Na snimku koji je nakon Vučinićevog hapšenja obelodanjen, vidi se da je pljačka odrađena u sred bela dana. Uočljivo je i to da su njih dvojica neko vreme “tipovali” prodavnicu dolazeći u više navrata ispred i zagledajući unutrašnjost prodavnice kroz izlog, te da su dobro razradili plan.

– U trenutku hapšenja u Bazelu, gradu u kom je u međuvremenu pronašao utočište, kod njega su pronađena lažna hrvatska dokumenta, a švajcarska policija ga je odmah isporučila Italiji – pišu lokalni mediji.

Sumnja se i da je Vučinić učestvovao i u pljački 30. juna ove godine, koja je izvedena na biciklima.

Iz policije su saopštili da su ključan trag u pronalaženju razbojnika bile kapljice krvi koje su na pod pale sa Vučinićeve rasečene ruke. Pretpostavlja se da je do povrede došlo kada je razbijao staklo na vitrinama u kojima su bili satovi.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi