Pandorina kutija je otvorena!

Alo!/E. A. | vesti 2021-01-21 19:47:32 2021-01-21 19:47:32

Voditeljka TV „Hepi“ Jovana Jakić oglasila se nakon što je juče dala izjavu policiji povodom tvrdnje da postoje izjave roditelja o osobi o kojoj će da napravi emisiju, te „da mora da sruši najvažniju kockicu našeg detinjstva“!

Printcreen/Youtube

- Na saslušanju nisam bila, već sam se čula sa policijom da dam izjavu o mojim saznanjima za ove aktuelne slučajeve i da se raspitam, odnosno da mi pomognu, kako da se ponašam dalje u trećem slučaju. Svoja saznanja o trećem slučaju nisam želela da prenesem, dok mi ne kažu šta mi je potrebno i kako da se ponašam i šta da prikupim, kako bi cela priča dobila pravni kredibilitet - kaže Jovana, koja je dodala da je u policiji bila oko 7.40 sati.

Kako „Alo!“ saznaje, njen iskaz će za sada ostati tajna, a ono što je rekla, nakon svih dešavanja sa glumicama koje su optužile Miroslava Miku Aleksića za silovanje i seksualno zlostavljanje, iako nije direktno povezano s tim slučajem jeste „otvaranje Pandorine kutije“!

- UKP radi sve ove slučajeve, pa i ovaj koji je otvorila voditeljka Jakić, koja ima posredna saznanja i svedoke čija imena treba da navede. Ona nema direktno priznanje te osobe, ali je i ovo dovoljno za pokretanje istrage. S obzirom na to šta se sve u poslednje vreme izdešavalo, odnosno na javne ličnosti koje su javno optužene od drugih javnih ličnosti za teška dela, možemo slobodno reći da je ovo otvaranje Pandorine kutije i da očekujemo da će tek da isplivaju nova imena i slučajevi - rekao je izvor „Alo!“ blizak ovom slučaju.

Podsetimo, ona je u emisiji „Posle ručka“ rekla da postoje prijave roditelja čija deca su se žalila na čoveka koji ima više od 70 godina i o kom će zbog toga da napravi emisiju i „sruši sve kockice našeg detinjstva“.

Pročitajte još:

 

Expand player
Pogledajte više