Pančevac
Facebook/Printscreen
Pančevac

Facebook/Printscreen

Pančevac, Foto: Facebook/Printscreen

V. J. (43) iz okoline Pančeva je osumnjičen da je početkom aprila primorao ćerku (17) na polne odnose, što je snimao telefonom, pa slao prijateljima na Fejsbuk i nudio im njene seksualne usluge za 2.000 dinara.

- Da mogu, ubila bih rođenog brata zbog onoga što je uradio svojoj ćerki! Sumnjala sam da se među njima nešto dešava i poverila sam se majci, ali mi je ona rekla da ni slučajno ne pričam to nikome. Moj brat zaslužuje doživotnu robiju, šta je uradio detetu od 17 godina, katastrofa - rekla je sestra V.J.

silovanje

shutterstock

Foto: shutterstock

- Dve nedelje pre Uskrsa ušla sam u sobu mog brata, a bratanica je gola ležala na krevetu. Tada sam počela da sumnjam da se u našoj kući dešava incest, pa sam rekla majci. Ona je kazala da ne prijavljujem ništa i da gledam svoja posla. Strašno! - kaže ona i dodaje:

- Moj brat je monstrum! Sve nas je tukao po kući i mene je maltretirao i prijavljivao me za nasilje, pa sam zbog njega dvaput bila u pritvoru.

Pančevac

Facebook/Printscreen

Pančevac, Foto: Facebook/Printscreen

- Ali da to radi i s rođenim detetom, to niko nije mogao ni da zamisli.

S druge strane, majka osumnjičenog, kaže da ona nije znala da njen sin zlostavlja ćerku.

- Unuka je neko vreme bila u domu, ali je pobegla i došla ovde. Nedavno je probala i da pobegne od nas, dok joj je otac bio na lečenju, i to kroz prozor, ali nije htela da mi kaže zašto - priča majka.

- Odveli su najpre unuku, a onda se vratilo nekoliko policajaca i odveli su mog sina. Znam šta se desilo, on je priznao da je spavao s ćerkom. Kuku meni, ovo je strašno, ne mogu da živim, ne znam šta da radim! On je rekao da je tako, a ja ne znam šta je stvarno istina - zaplakala je.

- Unuka je trebalo da se uda, imala je nekog verenika, migranta, dao joj je i prsten - priča ona, napominjući "da joj je unuka problematična".

Policija

Alo!/Masanori Jošida

Policija, Foto: Alo!/Masanori Jošida

- Kada su joj se roditelji razveli, prvo je živela s majkom i očuhom, ali se vratila kod oca. Ni školu nije završila, napustila je čak i osnovnu. Moj sin je nedavno pokušao da se izbode zbog nje i njenog verenika. Lečio se i na psihijatriji - kaže majka

- On se sumnjiči za obljubu zloupotrebom položaja i iskorišćavanje maloletnog lica za pornografiju. Za ova dela zaprećene su kazne od godinu do 10 godina zatvora, odnosno 6 meseci do pet godina zatvora. V.J. se na teret stavlja da je tokom aprila u svojoj kući naveo na obljubu ćerku, što je snimao mobilnim telefonom, ali i napravio tri fotografije na kojima je maloletnica naga i podelio to drugima preko više naloga na jednoj društvenoj mreži. Sudija za prethodni postupak Višeg suda mu je odredio pritvor kako ne bi omeo postupak uticajem na ćerku, ali i zbog sumnje da bi on boravkom na slobodi u kratkom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da se radi o ranije osuđivanom licu - saopštilo je pančevačko VJT.