Klanje
Printscreen/Youtube
Klanje

Printscreen/Youtube

Klanje , Foto: Printscreen/Youtube

* S. T. žrtva koju je Srbin B. M. nožem posekao po vratu progovorio

* Za "Alo!" ispričao kako se napad desio

* Šta je prethodilo nasilju

Srbin B. M. (50), koji je u poznatom španskom letovalištu Kosta del Sol digao policiju na noge kada je prijatelja S. T. navodno vezao za ogradu terase, stavio mu peškir preko očiju i nožem ga posekao po vratu i iznad oka, ostaće u pritvoru 15 dana, dok ne stignu analiza krvi i psihijatrijsko veštačenje. Njegov prijatelj S. T. angažovao je advokata da bi mu pomogao u odbrani, dok u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo!“ opisuje dramu koja se odigrala u njegovom stanu u Španiji. 

Klanje

Printscreen/Youtube

Klanje , Foto: Printscreen/Youtube

 

- Moj brat B. M. se posle leka za herpes pretvorio u pravog đavola! Moguće je da mu je neko na plaži uvalio neku drogu. Prvo je pričao nepovezano, a potom je zapretio da će skočiti s terase da proba da leti! Posle toga mi je rekao da sam ajkula i udario me u glavu. Spominjao je neke leteće ribice, vanzemaljce i masone! – ovim rečima S. T. (50) opisuje dramu u letovalištu Kosta del Sol, čiji je snimak vrtoglavom brzinom obišao svet.

- Mi smo dugogodišnji prijatelji, maltene braća. On je meni pomogao kad mi se majka razbolela, dok sam ja njegovom detetu organizovao proslavu punoletstva. Svakodnevno se čujemo jer ja živim u Španiji, a on u Srbiji. U ponedeljak je doputovao kod mene u goste i sve je bilo u redu do srede - priča Srbin, koji se oporavlja od povreda i šoka.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- U sredu jutro smo se zezali. Išli smo kod frizera, gde se ošišao na nulu! Posle toga sam ga odveo u privatnu bolnicu jer je imao herpes na nosu. Dobio je kremu za herpes, ali uzeo je i neki preparat za podmlađivanje. Malo smo se kupali, popili piće i ja sam se vratio u stan, a on je želeo još malo da pliva. Kada je stigao, delovao je malo čudno. Doneo je sa sobom neku torbu sa dečjim gumama i mišićima za plivanje! Objašnjavao mi je da je to za ribice. Nisam shvatao na kakve ribice misli… Pomislio sam da se šali, ali ubrzo je počeo da bulazni… Nisam odmah shvatio da mu je pozlilo i zbog toga krivim sebe - u dahu priča Srbin i otkriva da je njegov ortak iznenada psihički pukao!

- Pitao me je da li vidim ribice oko nas. U šali sam potvrdio, govoreći da vidim kako šetaju ulicom. Rekao je da mi lete oko glave i pitao me da li vidim zelena čudovišta. Tada sam video da ima čudan pogled. Pokušao sam da ga smirim, ali on je eksplodirao. Rekao je da mora da leti i krenuo prema terasi. Uplašio sam da će skočiti i pomislio sam da idem za njim. Međutim, on je krenuo na mene, govoreći: „Beži, đavole!“ Zgrabio je nož i drškom me udario u arkadu. Krv je potekla, ali ostao sam miran. Izgledalo je kao da je đavo ušao u njega. Smejao se, plakao, pretio... Bilo je užasno. Gledao sam ga, a nisam bio u stanju da mu pomognem. Dok je trajala drama, policajci su ušli u stan i stavili mu lisice. Tada mi je rekao: „Brate, skini mi ove đavole s ramena!“ Zastao je na trenutak, pitao me zašto sam krvav, a onda počeo da se krevelji. Znam samo da mi nikada ne bi naudio i daću sve od sebe da mu pomognem - kaže Srbin, koji je angažovao jednog od najboljih advokata da brani njegovog prijatelja.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

 

 

Zaštitna mreža liči na mrežaste čarape

Srbin S. T. kaže da nije bio vezan dok je stajao na terasi.

- Držao sam ruke prekrštene, pa je izgledalo da sam vezan. Španski mediji nagađaju da je jedan od nas bio u mrežastim čarapama. Međutim, na terasi postoji zaštitna mreža zbog mačke, pa tako izgleda. Vama dajem fotografiju kao dokaz i tu stavljam tačku, dok će španski mediji dobiti pismo od mog advokata - rekao je S. T.

 

Drugu poslao garderobu, cigarete i novac

Povređeni Srbin kaže da je zabrinut za prijatelja i da ga je čekao ispred sudnice, pokušavajući da mu pomogne.

- Video sam ga samo na sekund i nije sav svoj. Čuo sam i da se na saslušanju čudno ponašao. Za sudiju je rekao da je riba, a čuvare nazvao masonima. Poslao sam mu čistu garderobu, cigarete i novac. Nadam se da će veštačenje utvrditi šta mu je - objašnjava Srbin koji živi u Španiji.