Ovo su MAJKA I ĆERKA, koje je pregazio pijani vozač. Posle nesreće je otvorio vrata automobila, pa krvav puzao pored njihovih tela!

Na društvenim mrežama pojavila se i fotografija pijanog Rustempašića odmah nakon što je izazvao tragediju.

Azra Minja Hajric, Foto: Facebook

Za danas je zakazana sahrana tragično nastradaloj Azri Hajrić i njenoj kćerki Almi (9) iz Travnika, a za koje se sumnja da ih je u petak uveče autom pokosio Nermin Rustempašić.

 

 

On je u tom trenutku u krvi imao više od tri promila krvi. Pored majke i kćerke, još troje dece zadobilo je teške telesne povrede, a u ovoj opštini proglašen je dan žalosti.

Azra Hajrić (30) i njena devetogodišnja kćerka Alma poginule su na mestu nesreće, dok su tri mališana povređena i prebačeni su u bolnice u Travniku i Sarajevu.

Nakon nesreće, 34-godišnji Rustempašić, koji je prema rečima zamenika glavnog kantonalnog tužioca SBK Dragana Popovića imao tri promila alkohola u krvi, jedva je izašao iz vozila kojim je upravljao.

 

Na društvenim mrežama pojavila se i fotografija pijanog Rustempašića odmah nakon što je izazvao tragediju. On je, kako se i vidi na slici, nakon izlaska iz vozila četvoronoške teturao i nije znao šta se dešava.

Među povređenima su još sin poginule Azre, zatim dva sina glavnog imana Harisa ef. Amidžića, koji imaju osam i 12 godina. Jedan je smešten u bolnicu u Travniku, dok je drugi, zajedno sa povređenim Azrinom sinom, prevezen u UKC Sarajevo.

Azra Minja Hajric, Foto: Facebook

 

- Vozač "opel astre" je, krećući se iz pravca naselja Kasapovići, ispred gradske džamije izgubio kontrolu nad vozilom, popeo se na trotoar, strugao po ogradi. Za sada, otprilike, možemo zaključiti da je na trotoaru pokupio majku s dvoje dece i decu lokalnog imama - objašnjeno je nakon uviđaja.

 

Poslednja zajednička fotografija majke i kćerke objavljena je u avgustu na Fejsbuku i tada je Alma devojčici posvetila i emotivan status:

- Ćerka je mala devojčica koja izraste u vašu najbolju prijateljicu - napisala je.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi