Strahinja
screenshoot/Facebook
Strahinja

screenshoot/Facebook

Strahinja, Foto: screenshoot/Facebook

Stravično ubistvo Miloša Mileusnića dogodilo se u nedelju ujutru, kada je izašao iz svoje zgrade i uputio se kod devojke koja živi u neposrednoj blizini. Katarina, Miloševa devojka, inače studentkinja na Saobraćajnom fakultetu, prethodno je sa njim razgovarala preko "Fejstajma", te je svog dečka očekivala na vratima svakog trenutka.

PROČITAJ JOŠ:

Umesto toga, u medijima je odjeknula vest da je na pločniku ispred zgrade brutalno izboden mladić iz Čačka, a Katarina je, umesto svog dečka, dočekala tragičnu vest.

Miloš Mileusnić

Facebook printescreen

Miloš Mileusnić, Foto: Facebook printescreen

Nekoliko dana kasnije, otkriveno je da je Katarina već bila sa mladićem koji je nastradao u klasičnoj likvidaciji 2016. godine. Reč je o Strahinji Ičeliću, tada 28-godišnjim mladiću, sinu vlasnika lanaca kladionica i kockarnica iz Čačka.

Napad na njega dogodio se kada se Strahinja taksijem vozio kući i primetio da ga neko prati. Uočivši to, telefonom je pozvao majku i kazao joj kakva je situacija.

PREPORUČUJEMO:

Kada je ušao u svoj stan i izašao na terasu koja se nalazi na prizemlju, pucač je ispalio nekoliko hitaca u njega i naneo mu teške povrede unutrašnjih organa.

Strahinja je uspeo da ode do kreveta gde je seo, a u međuvremenu je stigla majka u pratnji Strahinjinog prijatelja. Njih dvoje su alarmirali Hitnu pomoć, međutim mladić je preminuo na operacionom stolu.

Nedeljko Đurović

Instagram printscreen

Nedeljko Đurović, Foto: Instagram printscreen

Za to ubistvo, na sedam i po godina zatvora osuđen je Vladimir Tripković (33), koji je priznao da je iz pištolja pucao u Ičelića, nanevši mu smrtonosne povrede. Nenad Kalajdžić (32) osuđen je za saučesništvo u ubistvu na devet meseci, a Saša Ljuboja (39) na šest meseci zatvorske kazne.

Samo mesec dana pre brutalne likvidacije, Strahinja je izašao sa robije na kojoj je proveo dve godine zbog napada ispred čačanskog kluba "Montana". On je tada mačetom isekao ruku 17-godišnjem D. T.

Podsećanja radi, za ubistvo Miloša Mileusnića koje se odigralo ispred zgrade u Ulici Dimitrija Tucovića gde je tokom studiranja živeo kao podstanar, odgovornost je u prvom trenutku nakon hapšenja preuzeo Neđeljko Đurović (28).

Đurović je najpre u svom iskazu u policiji priznao da je počinio ovaj užasan zločin objasnivši da je to učinio jer nije bio zadovoljan svojim životom.

Međutim, Đurović je odjednom promenio iskaz, te sada tvrdi da tog jutra uopšte nije bio u Ulici Dimitrija Tucovića.

Neđeljku Đuroviću je određen pritvor od 30 dana.