Migrant, ubistvo u Karađorđevoj
Alo.rs
Migrant, ubistvo u Karađorđevoj

Alo.rs

Migrant, ubistvo u Karađorđevoj, Foto: Alo.rs

Državljanin Avganistana (17) zabio je nož u srce svom zemljaku Kamranu Kanu (21) ispred kladionice u Karađorđevoj ulici u Beogradu i ubio ga na mestu!

OŠ Jovan Popović

Alo!

Policija je uhapsila tinejdžera koji se sumnjiči da je u sredu, oko 21 sat, počinio zločin, dok interventne jedinice tragaju za njegovim saučesnikom. Obračun migranata dogodio se u Karađorđevoj ulici posle kraće svađe migranata.

Kako saznajemo, Kamran je u Beogradu bio duže od godinu dana i nije bio sklon incidentima. Tokom prošle godine je boravio u prihvatnom centru u Obrenovcu, ali nije pravio probleme.

Leš bio na šinama, pa prenet na trotoar

Kako saznajemo na licu mesta, očevici su poslednji put videli ubijenog migranta dva-tri sata pre kobne tuče. - Ubistvo se dogodilo na šinama, a telo je prebačeno na trotoar, ispred kladionice u Karađorđevoj, gde je ležalo sve do dolaska policije - rekli su svedoci.

Svedok tuče, izvesni S. S. (22) iz Avganistana dao je izjavu policiji. On je dosta pomogao da se reši ovaj slučaj i da se dođe do osumnjičenih, ali nije želeo da kaže zašto je došlo do sukoba.

- Kamran je izgubio život u obračunu sa dvojicom sunarodnika. Sastao se sa dvojicom zemljaka, ali je između njih izbila tuča. Jedan je izvukao nož i zario ga Kamranu u srce - rekao je svedok. 

Prema nezvaničnim saznanjima, ne isključuje se mogućnost da je obračun izbio jer je propao dogovor oko prebacivanja migranata preko granice.