Ovo je crnogorski diler dijamanata koji je izrešetan u Johanesburgu: Đorđe je bio oženjen misicom, a poslednju želju nije uspeo da ostvari (FOTO)

Alo.rs/Republika/J.Š. | vesti 2018-09-26 16:35:39 2018-09-26 16:35:39

Trgovac dijamantima i zlatom Đorđe Mihaljević, poreklom iz Herceg Novog, ubijen je u sačekuši u Johanesburgu u Južnoj Africi.

Facebook

Prema rečima izvora iz istrage, Mihaljević je izrešetan u ponedeljak u svom automobilu dok se vraćao s ručka, a motiv zločina biće utvrđen daljom istragom.

- Čim je Crnogorac izašao iz restorana i seo u porše, dvojica napadača na motoru su krenula za njim. Oni su stali pored vozila, a potom pucali kroz šoferšajbnu. Mihaljević je pokušao da pobegne, ali je ubrzo podlegao povredama. Posle zločina ubice su odjurile s lica mesta i za njima se traga - priča izvor iz Južne Afrike.

PROČITAJTE JOŠ:


Vraćao se s ručka

Prema rečima izvora, Mihaljević je izrešetan u ponedeljak u svom automobilu dok se vraćao s ručka, a motiv zločina biće utvrđen daljom istragom.

Mihaljević, vlasnik firme za prodaju dijamanata i zlata, bio je istaknuta figura u noćnom životu Johanesburga, ali je imao veze i sa podzemljem. On je, kako prenose mediji, poslovno sarađivao sa Dobrosavom Gavrićem i Radovanom Krejčirom, koji ima bliske veze i sa srpskim podzemljem.

Oženjen Bugarkom

- Mihaljević je bio poznati plejboj koji je voleo lepe žene i dobre automobile. Bio je oženjen Natalijom Gurkovom, bivšom misicom Bugarske. Često je posećivao kockarnice, a navodno je uskoro planirao da se vrati u rodnu Crnu Goru - kaže sagovornik.

Expand player
Pogledajte više