Jelena Spagovic
Facebook.com
Jelena Spagovic

Facebook.com

Jelena Spagovic, Foto: Facebook.com

Jelena Špagović, devojačko Dujović, osumnjičena je da je sredinom jula ubila staricu Majdu Garović, dok je njen rođeni brat Momčilo osumnjičen da joj je pomogao da prikrije zločin.

Majda Garović

facebook.com

 

Ugljenisano telo nesrećne žene pronađeno je 20. juna u Dunavskoj ulici, kod Krčedina.

U blizini kontejnera nisu nađeni nikakvi predmeti koji bi, u tom momentu pomogli u identifikaciji žene, i nije bilo jasno da li je žena ubijena pored kontejnera, pa je njeno telo bačeno u kantu ili zapaljeno, ili je zločinac automobilom dovezao telo kako bi ga se rešio u Krčedinu.

 

Ubrzo je utvrđeno da je ubijena 80-godišnja Majda Garović i da je živela u Zemunu. Ona je poslednji put viđena 15. juna, a njeno spaljeno telo pronađeno je 20. juna. Telo nesrećne žene u kontejneru uočio je slučajni prolaznik, koji je odmah alarmirao policiju. 

 

Kontejner u kom je žrtva zapaljena

V. Lalić

 

 

- Najpre mu nije bilo jasno šta je u pitanju, a kada se malo približio, video je da je u pitanju gornji deo tela. On je odmah pozvao policiju i prijavio slučaj, a kako je ispričao policajcima, telo je bilo bez ruku, pa se pretpostavlja da su odsečene. Inače, sumnja se da je nesrećna žena poznavala napadače - dodao je izvor.

PROČITAJTE JOŠ:

 

 

Komentari (1)

Odmah

08.07.2019 17:05

SMRTNA KAZNA.