ISKAZ KRVOLOKA GORANA! Ovako je monstrum iz Novog Sada opisao trostruko ubistvo! Način na koji je pričao SLEDIĆE VAM KRV U VENAMA!

Vratio sam se kući oko četiri sata ujutro, a probudio sam se oko pola šest. Nešto mi je kvrcnulo u glavi i rešio sam da odem kod žene u nameri da joj se osvetim jer me je prijavila zbog nasilja. Prvo sam tasta i taštu ubio macolom, a ženu sam prvo pretukao i davio. Sav bes sam iskalio na njoj.

Goran Janković
Goran Janković, Foto: Facebook

Ove reči hladnokrvno je izgovorio Goran Janković juče na saslušanju u Novom Sadu, koji je osumnjičen da je 24. maja u ranim jutarnjim časovima upao u kuću roditelja svoje supruge Mirjane Janković u kojoj je boravila sa sinovima.

Potom je nasrnuo na njih macolom koju je poneo u rancu, prvo udarajući tasta Branislava jer je bio najkrupniji, a potom žene.

  

Trostruki ubica je, pre nego što je napustio mesto zločina, zapretio dečacima pred kojima je počinio krvavi pir da nikako ne smeju reći da je bio u kući. Zatim je pobegao i u bekstvu - ispostaviće se kasnije na jednom brodu na Dunavu - proveo tri dana.

Detalje krvavog zločina bez trunke kajanja juče je prepričao na saslušanju.

- Noć uoči zločina proveo sam u kafani. Vratio sam se kući oko četiri sata ujutro, a probudio sam se oko pola šest. Nešto mi je kvrcnulo u glavi i rešio sam da odem kod žene u nameri da joj se osvetim jer me je prijavila zbog nasilja - pričao je Goran uz prisustvo branioca po službenoj dužnosti, a onda nastavio:

JEZIVI DETALJI UBISTVA U NOVOM SADU! Deca gledala kako im otac masakrira majku, dedu i baku! Stariji sin pozvao ujaka nakon krvavog pira! (FOTO SA LICA MESTA)

"Prvo sam tasta i taštu ubio macolom, a ženu sam prvo pretukao i davio. Sav bes sam iskalio na njoj", ispričao je navodno monstrum na saslušanju, a preneo Kurir.

Hladnokrvno, ne pokazajući tugu i kajanje, govorio je Goran o stravičnom ubistvu. Janković je rekao da ga je na ubistvo naveo bes, koji je osećao zbog toga što ga je supruga Mirjana 11. maja prijavila za nasilje u porodici. Tada je dobio zabranu prilaska.

CELA SRBIJA GA TRAŽI! Ovo je Goran Janković, osumnjičen za porodični masakr u Novom Sadu!

Ipak, to ga nije sprečilo da dođe u kuću svog tasta i tašte i nasrne na njih i suprugu. Da tragedija bude još veća, to je učinio naočigled maloletnih sinova, koji su pozvali ujaka i ispričali šta je učinio njihov otac.

 

Janković je na saslušanju, advokatu koji mu je bio dodeljen po službenoj dužnosti, rekao i da "može sam da se brani".

Vrata Jankovićeve kuće u Veterniku i dalje niko ne otvara. Komšije kažu da se poslednjih dana pre zločina ponašao čudno.

- Poznajem Gorana, družili smo se, a i moja deca su dolazila da se igraju s njegovom. Tih dana pre ubistava delovao je čudno - kazao je za jedan Jankovićev poznanik.

NOVOSAĐANIN GORAN JANKOVIĆ PRIZNAO TROSTRUKO UBISTVO Nešto mi je kvrcnulo u glavi, hteo sam da se osvetim ženi

Podsetimo, istražitelji veruju da je Goran Janković do detalja isplanirao zločin koji je počinio. Tome u prilog govore podaci da je od kuće u rancu poneo hranu, macolu i garderobu za nekoliko dana, znajući da će neko vreme provesti u bekstvu. Dok je policija češljala Novi Sad i okolinu, on se ugnezdio na brod usidren na Brodogradilištu, na koji je ušao kroz prozor.

Svom hapšenju doprineo je tako što je noću gledao televizor, što su lađari koji tu borave odmah primetili i pozvali kaznu.

 

Zavaravanje traga

Kada je napustio mesto zločina, Janković je čak pokušao i da zavara trag. Seo je u svoj automobil i uputio se prema Dunavu gde je pored jedne firme ostavio automobil i dalje otišao peške.

- Forenzičari u automobilu nisu pronašli pribor za hitnu pomoć što nam je dalo novi trag da ubica izgleda nema suicidne namere tako da smo pojačali potragu sve dok u nedelju oko 23 sata nismo dobili dojavu od jedne sugrađanke da je osumnjičeni viđen u blizini Bulevara cara Lazara u naselju Liman 4. Čitavu noć smo "češljali" teren i ujutru nas je pozvao vlasnik broda sa dunavca uz Ribarsko ostrvo i rekao nam da ima nekog na plovilu - priča izvor.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi