POVEO JE SA SOBOM U SMRT Otkriveno zbog koga je poginula Srpkinja u Beču: Zgrada se nije tek tako srušila! Ne može jezivije (FOTO)

Dokazi leže u jednom stanu

Ana Borojević
Ana Borojević, Foto: Facebook

Austrijski istražitelji otkrili su uzrok stravične eksplozije u zgradi u Beču u kojoj je prošlog četvrtka poginula Ana Borojević (29), majka dvoje maloletne dece iz Velike Plane.

Naime, istraga je pokazala da je Anin komšija, Danijel S. (22), koji je takođe poginuo u jezivoj nesreći, namerno razneo zgradu!

Kako prenose mediji, najpre se sumnjalo da je do eksplozije i urušavanja dela zgrade došlo zbog curenja gasa. Međutim, utvrđeno je da je mladić namerno napravio stravičnu havariju.

- Utvrđeno je da se eskplozija dogodila u stanu Danijela S. Ovaj mladić je bio kuvar, a nekoliko dana pre tragedije izgubio je posao - prenose izvori bečkih medija.

Kako kažu, Danijelu je otkaz jako teško pao.

- Zbog toga se sumnja da je namerno izazvao nesreću u nameri da izvrši samoubistvo - kaže izvor bečkih medija.

Da ipak nije u pitanju slučajna nesreća, govore i tragovi prikupljeni na licu mesta pogibije Srpkinje i Danijela.

- Instalacije gasa u zgradi su nedavno pregledane i nije ustanovljen nijedan problem ili kvar. Takođe, detonacija je najviše razorila Danijelov stan - kaže izvor iz policije.

Ana se u trenutku strahovite eksplozije nalazila u svom stanu, u dečjoj sobi.

- Zidovi su se obrušili na nju i zatrpali je. Njena deca, dva dečaka, srećom su preživela - rekao je izvor iz policije.

Anin mlađi sin je u trenutku eksplozije bio u kupatilu, a stariji je shvatio da se nešto strašno dešava, pa je došao po njega i odmah ga izveo iz stana.

- Njima su komšije pomogle da se izvuku iz ruševine, ali njihova majka je satima kasnije pronađena ispod obrušenih zidova... - rekli su iz bečke policije za medije.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi