Hitna pomoć
Alo!/Nenad Vujanović
Hitna pomoć

Alo!/Nenad Vujanović

Hitna pomoć, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Dragan I. (59) skočio je danas kroz prozor KBC "Bežanijska kosa" i izvršio samoubistvo.

Pročitajte još:

Kako se saznaje, muškarac koji je oduzeo sebi život, došao je u posetu jednom pacijentu koji je u teškom stanju.

Za sada nisu poznati motivi zbog kojih je izvršio samoubistvo, a pojedini mediji javili su da su mu lekari prethodno saopštili loše vesti o stanju pacijenta kome je došao u posetu.

Međutim, iz KBC "Bežanijska kosa" su demantovali da je bilo ko od osoblja saopštio informacije licu koje je došlo u posetu.

A tek potom nas očekuje pravo iznenađenje! Da li se iko ovom nadao u septembru?!

AUTOR: Blic/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 02.09.2019. 16:58 Meteorolog potvrdio informacije Leto, Foto: Tanjug/Zoran Zestic Prvi septembarski dan obeležile su izuzetno visoke temperature vazduha, a zaključno sa ponedeljkom ekstremno vreli letnji dani ostaće iza nas.

Sa drugog sprata pao je direktno na beton i na licu mesta ostao mrtav.

Čovek je pao sa visine od oko 10 metara.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Komentari (5)

Darko

03.09.2019 22:28

KBC Bežanijska kosa je bolnica u samom vrhu zdravstva u Srbiji, a mislim da je čak i prva. Tu rade profesionalci koji su hiljadama ljudi spasili život. Dešavaju se i ovakvi nemili slučajevi svugde na svetu, i samo neko zlonameran može okriviti nekoga za ovaj čin suicida.

Darko

03.09.2019 22:31

Čovek je izvršio samoubistvo što je jako loše. Trenutak labilnosti i nepažnje pratioca i desio se nemio slučaj. Bolnica sa ovim nema nikakve veze.

Milka

03.09.2019 22:33

Daleko najbolja zdravstvena ustanova u Srbiji. Svaka čast menadžmentu i direktoru bolnice. Sve funkcioniše kao švajcarski sat. Nemili događaji ovakve vrste se događaju svugde na svetu i to je nemoguće sprečiti.

Ranka

03.09.2019 22:36

Ovaj nemio događaj neće urusiti kredibilititet ove zdravstvene ustanove. Po mišljenju pacijenata daleko najbolji KBC u Srbiji.

Milance

03.09.2019 23:34

Velika tragedija za porodicu nastradalog. Apsolutno sam siguran da bolnica Bežanijska kosa sa ovim nema nikakve veze. Ta je bolnica vrhunska.