Policija, hapšenje
Alo!/Masanori Jošida
Policija, hapšenje

Alo!/Masanori Jošida

Policija, hapšenje, Foto: Alo!/Masanori Jošida

 

Tatjana B. (48), supruga biznismena iz Sente, nalazi se u pritvoru od četvrtka zbog sumnje da je skovala plan po kojem je pomoćni radnik (33) trebalo da ubije njenog muža Zorana B. (49), a istraga o ovom slučaju, koji je šokirao celu zemlju, još traje.


Ni nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvu u Subotici nije bilo jasno zašto je Tatjana od maja do trenutka kada je uhapšena želela da ukloni muža, ali prema nezvaničnim informacija postoji mogućnost da je u pitanju ljubomora.

Iako je istraga prvo krenula u pravcu koristoljublja, još se nezvanično može čuti da je ženi iz Sente ljubomora "pomutila mozak" zbog čega je ona pošto-poto želela da ostvari svoj plan.

Meta bio ovaj muškarac, kada su istražitelji došli do novih informacija, ona pobegla u Beč!

AUTOR: Alo.rs/Kurir/I.L. DATUM I VREME: 18.08.2019. 10:26 - 18.08.2019. 10:36 Ceo slučaj obavijen velom misterije. Otmica Srpkinje u Torinu, Foto: Printskrin Italijanska policija sumnja da kidnaperi nisu hteli da otmu Mariju T., već Zorana N., sa kojim je boravila u tom gradu, nakon što je muža zbog poslovnih obaveza ispratila u Beč.

 

- Nakon hapšenja je tvrdila da je bila ucenjena i da je sve nameštaljka, ali postoje dokazi koji je demantuju. Potencijalni ubica je čovek nadničar, pomoćni radnik koji je došao da pokosi travu i nakon što je to učinio ona ga je pitala da li bi ubio njenog muža ako bi mu dala novac za to, što je i učinila. On je dobio novac, ali je rok koji je predvidela za ostvarenje plana prošao. Tražio je još para, a ona ga je pritiskala da učini dogovoreno. Tada je potencijalni ubica prijavio - kaže izvor blizak istrazi.

PRIJAVIO JE KAD JE POTROŠIO PARE

Nezvanično se može čuti i da je čovek koji je trebalo da ubije supruga Tatjane B. potrošio novac koji mu je ona dala.

Osumnjičena je na saslušanja u VJT negirala krivično delo podstrekivanje teškog ubistva, a Viši sud joj je odredio pritvor do 30 dana po osnovu uticaja na svedoke, uznemirenje javnosti i bojazni da će dovršiti krivično delo.

Tatjanu i njenog supruga, poznatog lokalnog biznismena, u Senti opisuju kao poslovne ljude, a razlog njenog hapšenja ih je sve šokirao.

Pročitajte još:

 

Uhapšena je prilikom primopredaje 80 evra potencijalnom ubici, što je navodno bio dodatak za pomoćnika u planiranom zločinu.

Podsetimo, žena je nudila čoveku koji je kod njih bio ispomoć 1.600 evra da ubije Zorana B. I dala mu je odmah 1.000 evra. Osmislila je plan po kome je trebalo da ostavi otključana vrata kuće i predložila je potencijalnom ubici da u toku noći uđe u kuću i ubije njenog supruga, a nju da pretuče i da izvrši premetačinu u njihovom domu.

Bračni par ima troje dece, zajedničke poslove i oni koji ih poznaju ne mogu da poveruju da je moglo ovako nešto da se desi.

Bonus video: Helikopter na Novom Beogradu