Otkriveno zašto je šišao devojčice, a potom se iživljavao nad njima

Alo.rs/Espreso/I.L. | vesti 2019-09-28 23:01:20 2019-09-28 23:01:20

Veštačenjem utvrđeno da je psihopatska ličnost!

Foto: Facebook

Malčanski berberin, Ninoslav Jovanović 2006. godine osuđen je na 15 godina zatvora jer je jednu dvanaestogodišnjakinju silovao, a drugu pokušao da siluje, prethodno im ošišavši kosu makazama.

Pred sudom je priznao da ga šišanje devojčica seksualno uzbuđuje.

Nađen umotan u konopce u strašnom stanju! Ubica bio nemilosrdan!

AUTOR: Alo.rs/Srpski telegraf/I.L. DATUM I VREME: 28.09.2019. 17:58 Policija je još od srede tražila telo nesrećnog čoveka! Robert Romić, Foto: Printskrin/Facebook Ronioci Žandarmerije pronašli su u petak ujutru telo Roberta Romića (41), koga su na Zemunskom keju, u blizini hotela "Jugoslavija", u noći između utorka i srede zverski mučila i pretukla, a potom ubacila u Dunav trojica osumnjičenih Miroslav Mrkić (52), Slobodan Kovrlija (37) i Marko Ivković (26).

Veštaci su utvrdili da nije duševno oboleo, ali da ima psihopatsku strukturu ličnosti. Ocena neuropsihijatra veštaca na suđenju bila je nedvosmislena: postoji velika verovatnoća da će delo da ponovi čim se bude našao na slobodi.

Ninoslava Jovanovića niko nije video od juna meseca. Meštani Malče u agoniji su baš onakvoj u kukavoj su bili i kada je pušten na slobodu. Jovanovićevo iživljavanje nad dve devojčice 2005. godine, kakvo nije zabeleženo u sudskim i policijskim analima u Nišu i okolini, meštani Malče nikako ne mogu da zaborave.

Rođaka ozloglašenog monstruma je objasnila da se on smirio, da nikoga ne dira, da mu je poslednji put uznemiravanje žena "namešteno", kao i da postoje razlozi zbog kojih je "on takav".

Pročitajte još:

Bio je žrtva nasilja. Znate, nije ni čudo što je takav... majka ga je maltretirala kad je bio mali - priča rođaka.

Oklevajući, nastavila je da govori:

- Strašno. To kako ga je tukla je stravično. Zatvarala ga je u mračnim sobama, šišala ga je. Verovatno zato je on takav. Ali smirio se, verujte, pokušao je da živi normalno. Tako je odrastao, i posle robije je probao da se promeni. sad ga nema, nestao je, verovatno zato što ga svi u selu gledaju...Ni mi ne znamo gde je, ali obećao je da nikoga neće dirati... - priča rođaka monstruma. 

Bonus video: Gori automobil na Pupinovom mostu!

 

Expand player
Pogledajte više