ŠIJANOV SIN IDE IZA REŠETAKA Otkriveno šta je prethodilo obračunu sa policijom! Zar se zbog ovog puca na čoveka?

Krv zalud prolivena

Vukašin Šijan
Vukašin Šijan, Foto: Privatna arhiva

 

Vukašin Šijan (20), sin ubijenog vođe nekadašnjeg surčinskog klana, kik-boksera Zorana Šijana (35), kojeg je 1999. dobio iz vanbračne veze sa svojom komšinicom Goranom, provešće neko vreme iza rešetaka zbog podstrekavanja na ubistvo.

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor Šijanu, ali i njegovim drugovima Stefanu Suvajcu (19) i Niku Kenteri (20) zbog pucnjave koja se u četvrtak dogodila na Novom Beogradu, u kojoj je ranjen Stefan R. (30). Pucnjavi je prethodila tuča ispred restorana brze hrane, jer su Šijan i njegova ekipa hteli da dobiju šiš-ćevap preko reda!

Izbila je svađa, a potom i tuča. Šijanov drug je izvukao pištolj i počeo mladića da udara po glavi, a potom su sva trojica krenula da beže i pokušali su nasilno da zaustave taksi. Pošto taksista nije hteo da im otvori vrata, počeli su da udaraju rukama po automobilu. Tada je naišao policajac u civilu, koji je sa slučajnim prolaznikom Stefanom R. pokušao da spreči napad. Tada je Kentera, navodno na Šijanov nagovor, krenuo da puca i pogodio je Stefana u levu šaku.

Policija ih je ubrzo uhapsila, a nakon saslušanja, određen im je pritvor do 30 dana. Kentera se tereti za krivična dela teško ubistvo u pokušaju, nedozvoljeno nošenje oružja, kao i nasilničko ponašanje. Šijanu se na teret stavlja podstrekavanje na teško ubistvo i nasilničko ponašanje, dok se Suvajac tereti samo za nasilničko ponašanje.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi