POLICIJA UŠLA U TRAG NAPADAČU?! Otkriveno kako je izgledao čovek koji je pucao u Ljubicu! Dve OPCIJE su na stolu!

Prema najnovijim informacijama, dobijenim od komšija, svedoka pucnjave u kojoj je povređena direktorka filijale banke na Novom Beogradu Ljubica Mićić, napadač je opisan kao muškarac krupnije građe.

Ljubica Mićić
Ljubica Mićić, Foto: Linkedin

 

* Ljubica Mićić je ranjena u četvrtak ujutru u Banjskoj ulici na Zvezdari

* Nepoznati muškarac je ranio sa tri hica u nogu

* Istraga za sada ide u dva pravca, ali se sumnja da je reč o napadu lične prirode

Istraga se i dalje vodi u dva pravca, ali je sve više okolnosti koje upućuje na to da je ovaj napad bio lične prirode.

SLUČAJ MEDICINSKE SESTRE IZ ZVEČANSKE Umalo je bebici OTKINULA RUKU, a zbog onoga što je REKLA U POLICIJI presešće vam život!

- I dalje se ne isključuje mogućnost da je direktorku filijale banke sačekao nezadovoljni klijent. Međutim, do sada prikupljeni dokazi upućuju na to da se Ljubica nekome najverovatnije privatno zamerila. Proveravaju se njeni kontakti, ali i ljubavni život, jer nam iskustvo govori da se ovakvi napadi na ženu koja nema kriminalnu prošlost dešavaju gotovo uvek iz ljubomore, bilo muške bilo ženske - ističe izvor.

Ranjena bankarska službenica nakon napada nije želela da sarađuje s policijom, te je policija osim saslušanja svedoka, preuzela i snimke sigurnosnih kamera, kako bi napadaču ušla u trag. Tek nakon završene istrage znaće se da li se iza svega kriju neraščišćeni računi između žrtve i napadača ili je posredi nešto drugo.

Policija, Uviđaj
Policija, Uviđaj, Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

DEDA ODLEPIO ZBOG STJUARDESE PA LAŽNOM DOJAVOM PRIZEMLJIO AVION Zaljubio sam se u tamnoputu stjuardesu, morao sam po svaku cenu da je zadržim u Beogradu!

Podsećamo, u četvrtak ujutru Ljubicu je u Banjskoj ulici na Zvezdari sa tri hica ranio nepoznat muškarac koji ju je, prema rečima svedoka, 15 minuta čekao u žbunju, a zatim joj prišao skuterom i ranio je u nogu, da bi potom pobegao.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi