Mladen Mijatović
TV Pink/Printscreen
Mladen Mijatović

TV Pink/Printscreen

Mladen Mijatović , Foto: TV Pink/Printscreen

Gostujući na televiziji Pinik Mijatović, je podvukao da zaštićenih osoba u ovoj borbi nema i da je jasno da država u ovom momentu radi na tome da potpuno iskoreni organizovani kriminal.

Govoreći o slučaju bivšeg potpredsednika FK Partizan Vladimira Vuletića, Mijatović je rekao da je on juče saslušan u prostorijama SBPOK-a na okolnosti njegovog poznanstva sa Veljkom Belivukom i to za dela pranje novca, iznuda i otmica. 

Vladimir Vuletić

ATA images

Vladimir Vuletić, Foto: ATA images

- Njemu je predloženo da ode na poligrafsko testiranje. On je to u prvom trenutku prihvatio, međutim, kada je došlo do same realizacije i do toga da ide ili ne ide "na mašinu", on je zbog navodnih zdravstvenih problema odbio da ide na poligraf. Navodno, po savetu lekara on nije podvrgnut poligrafskom ispitivanju - rekao je Mijatović.

Novinar je naglasio da je Vuletić, pored Slaviše Kokeze i Dijane Hrkalović, treća osoba koja je odbila poligraf što je indikativno i ukazuje na sumnju da nešto kriju.

Tom prilikom voditelj Predrag Sarapa je ubacio konstataciju da "ljudi za mnogo manja krivična dela traže da sami idu na poligraf kako bi dokazali da su čisti", na šta je Mladen Mijatović odgovorio da jedino "predsednik Srbije ne izbegava poligraf".

Pročitajte još:

Komentari (5)

lija

11.03.2021 09:51

Ala se ovaj uvlači, davno ne čuh takvu vest.

Nikola

11.03.2021 10:28

@lija - Lijo zar nisi čuo da je počeo lov na lisice. Zašto se ne predstaviš kao čovek pa da vidimo kome se ti uvlačiš.

Anti glodar

11.03.2021 10:29

@lija - Pa čekaj, zar nije ovaj od skoro u rukovodstvu partizana!?

Uroš

11.03.2021 14:01

@lija - Anti glodar pozdravio te Kokeza!

Zoran

11.03.2021 13:45

I ja ne bi smeo na poligraf. Zamisli da me pitaju. Dali ste prevarili zenu.