25 MINUTA BEZ SIGNALA, PA JE DOZIVALI! Otkrivena dokumenta sudskog veštaka, tvrdi da je Zoran NAMERNO zavarao trag, evo i kako!

Zoran Marjanović, koji se sumnjiči da je 2. aprila 2016. u kanalu u naselju Crvenka kod Borče ubio suprugu, pevačicu "Granda" Jelenu Marjanović, u vreme zločina - koji se, prema mišljenju tužilaštva, dogodio između 16.56 i 17.04 sati - namerno i svesno je isključio svoj mobilni telefon, pišu beogradski mediji!

Jelena Marjanović
Jelena Marjanović, Foto: Facebook

U dodatnom vremensko-prostornom veštačenju koje je naložio Apelacioni sud, pre odluke o tome da li će protiv Zorana ponovo biti podignuta optužnica ili će se odustati od njegovog gonjenja, sudski veštak naveo je da je njegovo mišljenje da je Zoran namerno isključio telefon kako ne bi bilo zabeleženo njegovo kretanje.

- Zaključak je da je Zoran, odnosno njegov telefon, poslednji put registrovan u 16.38 sati, a da je potom Zoran isključio svoj telefon. Nije moguće da je telefon isključio slučajno, a od tog trenutka je nemoguće pratiti njegovo kretanje. Reč je o svesnoj radnji, koju je Zoran preduzeo kako bi bio nedostupan daljem registrovanju baznih stanica - navodi se u najnovijem veštačenju.

Zoran Marjanović
Zoran Marjanović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Stručnjak koji je potpisao nalaz naveo je da je broj ponovo postao dostupan nakon 25 minuta.

- Vreme uključivanja Zoranovog telefona odgovara vremenu kad se kasnije na kameri porodične kuće Jahović vidi prolazak dve osobe koje bi mogle da odgovaraju Zoranu i Jani - piše u nalazu.

Tužilaštvo je u svom nalogu za dopunu veštačenja zatražilo da se detaljno pregleda snimak koji su sačinile sigurnosne kamere na kući porodice Jahović u Crvenki i da se uporedi s rezultatima baznih stanica, kako bi se utvrdilo ko se gde nalazio u vreme ubistva pevačice. Podsetimo, Zoran i Jana su ispričali da su posle nestanka Jelene hodali po nasipu i dozivali je.

- Kamera broj sedam zabeležila je da se vrhom nasipa kreću dve osobe, na rastojanju. Jedna je veća, a druga manja, što bi moglo da odgovara Zoranu i njegovoj ćerki. Veća osoba se kreće brže, dok manja osoba zaostaje nekoliko metara iza veće osobe. Tačnije, manja osoba za većom zaostaje oko deset sekundi - navodno piše u dokumentu.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi