Policija
Alo!/ Dejan Briza
Policija

Alo!/ Dejan Briza

Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Marina Đ. (30) ubijena je danas u beogradskom naselju Kotež. U Marinu je, prema nezvaničnim informacijama, pucao njen dečko , koji je potom sebi pokušao da oduzme život.

U stanu je pronađeno Marinino beživotno telo sa prostrelnom ranom na glavi, a kraj nje je ležao mladić bez svesti, koji je na glavi takođe imao prostrelnu ranu. Sumnja se da je mladić, nakon što je upucao Marinu, pokušao sebi da oduzme život.

Pročitajte još:

Prema nezvaničnim informacijama, motiv zločina jeste raskid veze. Naime, kako se saznaje, Marina je želela da raskine sa momkom koji je već neko vreme boravio u Švedskoj.

Komšije su čule pucnje iz vatrenog oružja u popodnevnim satima i pozvale policiju.

Otkriven identitet tragično stradale devojke (19) iz Pančeva! Tužilaštvo se fokusira na jedan detalj sa mesta nesreće

AUTOR: 013info.rs/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 23.09.2019. 16:10 Naređena je sudsko-medicinska obdukcija Policija, Foto: Alo!/ Dejan Briza Iz Višeg javnog tužilaštva u Pančevu je saopšteno da je devojka koja je noćas poginula u Karađorđevoj ulici u Pančevu identifikovana. U pitanju je K. R. rođena 2000. godine sa poslednjim prebivalištem u Pančevu.

Komšije kažu da je Marina bila veoma fina i ljubazna, te da su je stalno viđali.

- Leti je često sedela napolju i učila. Uvek se javljala. Znam da je iznajmiljivala stan ovde, nije devojka iz Beograda - ispričala je komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Na licu mesta je policija koja vrši uviđaj, a u međuvremenu su stigli i članovi Marinine porodice.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!