SRBIN POGINUO U AUSTRIJI! Otišao na rafting, pa umro JEZIVOM smrću!

U rafting nesreći, koja se dogodila na reci Salcah poginuo je i jedan Srbin, koji je živeo u Nemačkoj.

Leš, telo, mrtvac
Leš, telo, mrtvac, Foto: Alo!/Masanori Jošida

* Srbin poginuo na raftingu u Austriji

* Vozio se čamcem sa još jednim muškarcem

* Na tom delu reke zabranjen je privatni rafting

 

Prema saopštenju policije dve osobe su poginule na raftingu, pošto im se čamac prevrnuo na uskom delu reke Salcah, uzvodno od Salcburga, blizu granice sa Nemačkom.

Muškarca spržila struja napona 20.000 volti! Lekari se šokirali prizorom!

AUTOR: Alo.rs/M.Č. DATUM I VREME: 06.08.2019. 17:03 - 06.08.2019. 17:13 Stariji muškarac iz Niša zadobio je teške opetkotine, opasne po život, kada ga je danas, oko 14.10 časova, na prostoru Železničke stanice Crveni krst udarila struja napona 20.000 volti.

Poginuli su bili nastanjeni u Nemačkoj, a Srbin koji je stradao imao je 23 godine i živeo je u mestu Burghauzen. Obe žrtve su imali na sebi kacige, ali ne i prsluke za spasavanje.

- Na osnovu situacije u kojoj su pronađeni nije za pretpostaviti da im je prsluk spao - rekao je agenciji APA portparol policije Hans Volfgruber.

SLAVIŠU JURIO INTERPOL 14 GODINA, A ON OTVORIO RESTORAN I NAZVAO GA PO SEBI! Živeo raskalašno, davao intervjue, objavljivao fotografije, a onda su ga "ulovili" saobraćajci!

Državno tužilaštvo Salcburg dalo je odobrenje za preuzimanje posmrtnih ostataka žrtava.

Dva muškaraca nameravala su da u ponedeljak posle podne prođu kanjon Lueg čamcem, ali su se, kako se vidi na snimcima s kamera koje su nosili, prevrnuli. Pretpostavlja se da ih je brza reka gurnula na dno gde su se udavili. Inače, na tom delu reke zabranjen je privatni rafting, pošto je i ranije bilo žrtava.

 BONUS VIDEO:Krvavi pir na Zvezdari!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi