Otimala sam se, a onda mi je nabio prste dole, UGLEDAO KRV i besno rekao...

E. Sadiku | vesti 2018-07-04 17:14:30 2018-07-04 17:14:30

Nevena D. je pocepana i prebijena uspela da pobegne od napadača.

Shutterstock

Policija traga za nepoznatim muškarcem koji je 2. jula oko 19 časova u Dvoržakovoj ulici u Sremčici pokušao da siluje Nevenu D.

Nesrećna žena je počela da vrišti i da se otima, a napadač je nije puštao, već je izvadio polni organ i, šaputajući gadosti, pokušao da je obljubi. 

- Rekla sam mu da imam menstruaciju i molila ga da me pusti. Tada mi je zavukao ruku među noge, a kada je na vrhovima prstiju ugledao krv, besno je rekao: „Ovo si sada uradila i nikada više! Ošamario me je nekoliko puta. Uzvratila sam i ja njemu i udarila ga nekoliko puta, jer sam na sve načine pokušavala da se odbranim. Viđala sam ga ranije, živi u blizini. Policija je na mom telu i garderobi našla njegove otiske prstiju i tragove, nadam se da će ga brzo uhvatiti i da ću ja biti poslednja na koju je nasrnuo - navodi isprepadana žena.

Žitelji Sremčice su policajcima ukazali na nekoliko sumnjivih momaka i besposličare, ali je posle provere utvrđeno da nemaju veze s ovim slučajem. Uzeti su snimci sigurnosnih kamera da bi policija mogla lakše da identifikuje napadača.

 

Expand player
Pogledajte više