Otac više puta terao ćerku (15) na seks!?

S. Bečejić | vesti 2016-05-23 22:47:18 2016-05-23 22:47:18

Muškarac Z. V. (42) iz Koceljeve, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao svoju maloletnu ćerku, na saslušanju pred višim javnim tužiocem branio se ćutanjem, saznaje „Alo!“.

profimedia

Njemu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor, a kako saznajemo, uskoro će biti izdata naredba za sprovođenje istrage. Za krivično delo za koje se sumnjiči ovaj čovek zaprećena je kazna zatvora do 15 godina.

Bez reagovanja nadležnih

U koceljevačkom Centru za socijalni rad su nam rekli da o ovom slučaju ne mogu da daju nikakve izjave. - To nije u skladu sa našim pozivom i mi ne možemo da dajemo nikakve informacije - kažu nadležni.

Prema našim saznanjima, devojčica se pre tri dana požalila majci da ju je otac silovao. Majka je odmah sa ćerkom otišla u policiju i prijavila supruga. Ubrzo je uhapšen i zadržan u policiji.

Kako nezvanično saznajemo, petnaestogodišnja devojčica je do detalja ispričala kroz kakav pakao je prolazila i šta joj je otac radio.

- Patnje ovog deteta počele su pre nekoliko meseci, kada ju je otac neprimereno uznemiravao, mazio i pipao, da bi sve kulminiralo nasilnim seksualnim činom, a postoje indicije da je to monstruozno delo ponavljao u više navrata - saznaje „Alo!“ od izvora bliskog istrazi.

Meštani Koceljeve pričaju da je otac bio neuobičajeno posesivan, ljubomoran i strog prema devojčici.
- Zahtevao je da u roku od pet minuta po završetku nastave bude kod kuće. Nije smela ni minut da zakasni, nije joj dopuštao da se druži sa vršnjacima, a kada je odlazila na treninge, jer se bavila sportom, obavezno je bio tu da je nadzire - kaže jedan od meštana.

Posesivan i strog roditelj

Stanovnici Koceljeve ne mogu da veruju da je otac silovao svoju ćerku. Deo njih sa gnušanjem priča o ovom događaju. - Voleo je da izlazi u kafanu, posebno su ga zanimale žene s kojima se često viđao. Ali da ćerku napastvuje, to je monstruozno - kaže jedan stariji meštanin Koceljeve. Prema pričama komšinica ove porodice, otac je, navodno, „ćerki zapretio da ako ikome zucne o tome šta joj je radio, da će ih sve u kući pobiti“. Međutim, deo Koceljevčana, koji poznaje ovu porodicu, sa rezervom priča da ne veruju da je ovaj čovek mogao tako nešto da učini. Smatraju da je porodica pristojno i lepo živela, da su deca lepo vaspitana i kulturna i da nikada ne bi mogli da pomisle da se tako nešto dešava u ovom domaćinstvu.

Expand player
Pogledajte više