Goran Mitrović
Alo.rs/Masanori Jošida
Goran Mitrović

Alo.rs/Masanori Jošida

Goran Mitrović, Foto: Alo.rs/Masanori Jošida

* Ekipa Alo bila na licu mesta otmice u Staroj Pazovi

* Otac Goran sa suzama u očima otkrio sve detalje užasa koji je njegov sin Petar preživeo

* Zahvalio se Vučiću, Stefanoviću i svima koji su učinili sve da ga pronađu

- To što sam doživeo ovog vikenda ne bih želeo nikome. Hvala predsedniku Aleksandru Vučiću, ministru Nebojši Stefanoviću, načelniku UKP, policiji.... Noćas su mi doneli radosnu vest. Krenuli su u potragu sa mnom i s mojim prijateljima, neki policajci su čak produžili smenu. Imamo najbolju policiju na svetu, jer ono što se dešavalo bilo je kao na filmu. Motiv za njegovo kidnapovanje su najverovatnije novčana sredstva. Želeli su novac! Sve ih poznajem, nikome se nisam zamerio, niti sam ja ili firma i deca nekome dugovala - rekao je otac Goran sa suzama u očima. 

U njoj je sve prljavo, a na krevetu se nalazi nešto jezivo! (ŠOKANTAN VIDEO SA LICA MESTA)

AUTOR: Alo.rs/Kurir.rs/M.Č. DATUM I VREME: 28.10.2019. 16:34 - 28.10.2019. 16:43 24 sata trajala je potraga za nestalim dečakom Petrom (13) iz Stare Pazove a nestanak dečaka podigla je Srbiju na noge.

 

Stara Pazova, ptmica

Alo.rs/Masanori Jošida

Stara Pazova, ptmica, Foto: Alo.rs/Masanori Jošida

 

Potraga za dečakom je trajala 24 sata, a podigla je celu Srbiju na noge. 

PROČITAJTE JOŠ:

- Petar je sada dobro, zdrav, mentalno jak, on čak sa svojih 13 godina je pokušao da im se suprotstavi. Pokušaću da sklonim negde porodicu na neko vreme. To kobno veče otmičari su ga ga oteli u ulici Branka Radičevića gde i živi, s leđa, vezali su ga lancima, i odveden je u tu napuštenu kuću - priča otac i nastavlja o užasu koji je njegov sin preživeo:

Stara Pazova, otmica

Alo.rs/Masanori Jošida

Stara Pazova, otmica, Foto: Alo.rs/Masanori Jošida

 

- Bio je vezan lancima, na glavi je imao maski ili džemper a sve vreme su mu držali pištolj na slepočnici i govorili mu šta da radi. Pokušali su da namame i mog starijeg sina. Kada je Petar otet, starijem sinu su stizale poruke da je Petar na Pažiću, inače igralištu u Novoj Pazovi. Mogao je samo da šalje poruke. Starijem sinu je bilo odmah sumnjivo, jer su u porukama bile reči koje Petar ne koristi, kada je zvao mlađi se nije javljao. Stizale su poruke da stariji dođe da mu pomogne, jer ima nekih problema s devojkom, molim vas dečak od 13 godina - navodi otac Goran.

Goran Mitrović

Alo.rs/Masanori Jošida

Goran Mitrović, Foto: Alo.rs/Masanori Jošida

 

- Kada je stariji sin tražio da se nađu ali na nekom frkventnom mestu više nije dobijao odgovor. Pozvala je majka i uspela je da ga dobije. Dozvolili su mu da se javi. Rekao je " Mama na Pažiću sam sad ću kući". Međutim, u jednom trenutku Petar je izgovorio Nemojte mi stavljati to na glavu i prekinula se veza. Odmah nam je bilo jasno da nešto nije u redu. 

Stara Pazova, otmica

Alo.rs/Masanori Jošida

Stara Pazova, otmica, Foto: Alo.rs/Masanori Jošida

 

- Sve vreme je bio vezan, a otmičari su komunicirali sa njim putem napisanih poruka na papiru, koji su stavljali ispred njega kako ne bi video ko ga je oteo. Nudili su mu vodu, čokoladicu i plazmu. Nisu ga tukli, ali ima modrice i podlive od lanaca. Stavili su mu masku na lice, pa džemper! Međutim, dečak ih je prepoznao krajičkom oka...

 

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Bili smo u "karton sitiju"ispod Pančevačkog mosta