Policija
Alo!/Nenad Vujanović
Policija

Alo!/Nenad Vujanović

Policija, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Uroš Selenić je tom prilikom ranjen u nogu, a jedan od metaka je pogodio i njegovog oca Srđana (55).

Policija je uhapsila dvadesetdevetogodišnjeg mladića osumnjičenog da je početkom juna iz automobila u pokretu pucao na Uroša Selenića (23) u dvorištu njegove kuće u Belom Polju kod Obrenovca.

Selenić je tom prilikom ranjen u nogu, a jedan od metaka je pogodio i njegovog oca Srđana (55) koji je stajao u dvorištu pored njega.

- Sin i otac su bili u dvorištu svoje kuće, u Selenića kraju broj 4, kada se pojavio automobil iz koga je pucano na njih. Metak je pogodio sina u nogu dok je oca okrznuo po grudima. Napadač je pobegao, a otac i sin su prevezeni u Urgentni centar, gde im je ukazana pomoć. Kako je metak samo očešao Srđana, ubrzo je pušten kući - kaže sagovornik upoznat sa istragom.

Izvor dodaje da ranjeni Uroš, za koga se sumnja da je meta napada, nije želeo da otkrije ništa o napadaču, iako istražitelji pretpostavljaju da mu je poznato ko je i zbog čega pucao u njega i ranio ga.

Milan Basailović

screenshoot/Facebook

SIN POZNAT SRPSKOJ I AUSTRIJSKOJ POLICIJI

- Ranjeni Uroš je poznat i našoj, ali i austrijskoj policiji, dok je otac čist, zbog čega sumnjamo da je upravo sin bio meta napada. Ovde je privođen zbog droge i krađa, dok je u Austriji bio u zatvoru zbog trgovine narkoticima - kaže naš sagovornik.

Kako dodaje, Uroš je tada uhapšen sa pošiljkom droge koju je trebalo da prokrijumčari u Austriju, pa je tamo i osuđen.

- Po povratku u Srbiju nastavio je da se druži sa sumnjivim ljudima, ispred njegove kuće su se okupljali narkomani i sasvim je moguće da se sukobio sa nekim od tih drugara i da je zbog toga i upucan - kaže naš sagovornik.

Policija

Alo!/ Rajko Ristić

RAZNI SUMNJIVI LIKOVI IM SE SKUPLJAJU U DVORIŠTU

Meštane Belog Polja nije iznenadila pucnjava u dvorištu Selenića.

- Uroš je iz zatvora pušten pre možda dve godine i vratio se u porodičnu kuću. Od tada se ispred njegovog dvorišta okupljaju razne sumnjive osobe, verovatno narkomani, iz Belog Polja, ali i iz Obrenovca. I to već od podneva - kažu meštani Belog Polja.

Pročitajte još: