Vikendica u Ovči gde je Serafim pokušao da siluje devojčicu
M. Jošida
Vikendica u Ovči gde je Serafim pokušao da siluje devojčicu

M. Jošida

Vikendica u Ovči gde je Serafim pokušao da siluje devojčicu , Foto: M. Jošida

 Incident se dogodio 22. maja ove godine u Spartanskoj ulici u Ovči. On se tereti da je na silu uvukao devojčicu u svoju vikendicu, gurnuo je na krevet i dodirivao je po genitalijama. Devojčica je neposredno posle dramatičnog događaja ispričala da joj je govorio: „Prenesi mi svoju mladu energiju“.

Serafim je istog dana uhapšen i od tada je u pritvoru. Miodrag i njegova ćerka Zorica juče su se u Prvom osnovnom sudu u Beogradu prvi put posle užasa koji su preživeli sreli sa njim oči u oči.

Miodrag Đorđević, otac devojčice u šoku zbog ponašanja advokata

Privatna arhiva

Miodrag Đorđević, otac devojčice u šoku zbog ponašanja advokata, Foto: Privatna arhiva

 - Tužilac nije došao, pa je suđenje otkazano za 8. novembar. Serafima su doveli u sudnicu iz pritvora! Dete je bilo prestravljeno… Plakala je i tresla se kada ga je videla! Žao mi je što je tako ispalo, jer nisam znao da će i on biti prisutan. Doveden je u sudnicu u kojoj je bilo i dete! Zorica je morala da sedne bukvalno pored njega. Tražili smo da ga izvedu, da ne bude u sudnici sa mojom ćerkom ili da nju izvedu. Videćemo šta će biti! - kaže otac devojčice i dodaje da se veoma uzrujao zbog skandala u sudnici.

Pročitajte još:


- Serafima sam prvi put video otkako je uhapšen! Hteo sam grkljan da mu izvadim! Vidim da je unajmio nekog advokata, ne brani ga više advokat po službenoj dužnosti, već izabrani! Advokat je počeo da se raspravlja sa mnom. Rekao sam mu: „Je l’ možete da ga sklonite?“, misleći na Serafima, a advokat mi je uzvratio: „Ne, dete mora da bude tu da bih ja ispitivao.“

Zamislite! Ne može tako da se ponaša. Rekao sam: „Pa je l’ bi ti doveo svoje dete da mu se to dogodilo?“, a onda mi je udario pritisak u glavu! - ogorčeno priča Miodrag Đorđević.

Majka Snežana u strahu za svoje ćerke

M. Jošida

Majka Snežana u strahu za svoje ćerke, Foto: M. Jošida

 

Puna kuća pornića

Kako smo ranije saznali, Serafim Manasić je pucao u vazduh kada su roditelji devojčice otišli kod njega da pitaju zašto im je napao dete, a posle pretnji upućenih patroli policije iz Ovče intervenisala je interventna ekipa, koja ga je opkolila i uhapsila. Komšije su rekle da nije bio problematičan, ali da se čudno ponašao. - Prodao je stan u Mladenovcu i prešao u Ovču. Među stvarima koje je preneo u vikendicu bili su pornografski diskovi i časopisi - kazao je jedan od komšija.

On kaže da je napad ostavio velike posledice na Zoricu, ali i njene sestre.

- Vodio sam je po lekarima. Nije svejedno, to je bilo preko puta nas. Sada, nažalost, imam problem i sa najmlađom ćerkom, mnogo je uplašena. Supruga je zabrinuta, a Zorica ima probleme, jer otkako se to dogodilo, u školi je počela da dobija loše ocene. Postala je plašljiva - kaže zabrinuti otac.


Podsetimo, Serafim je uhapšen zbog sumnje da je na silu uvukao Zoricu u svoju vikendicu i pokušao da je napastvuje.
- Zorica je sa dečkom šetala po Ovči, a Serafim je sve to posmatrao. Kada je krenula sama kući, jurnuo je na ulicu, zgrabio je za ruku i ponavljao: „Hajde do mene“. Zaključao je kapiju i vrata od kuće, a onda joj je rekao „da želi da mu prenese svoju mladu energiju“. Počeo je da joj otkopčava jaknu i da je dodiruje po grudima i nogama. Srećom, devojčica je ostala pribrana. Rekla mu je: „Hajdemo napolje da gledamo tvoje zečeve“, a kada su izašli, uspela je nekako da otključa kapiju i pobegne svojoj kući. Ponosna sam na Zoricu što se snašla. Nije mi svejedno, jer sam majka četiri devojčice. Bila bih u stanju da ubijem manijaka! - ispričala nam je Snežana Đorđević, majka devojčice, koja je posle incidenta bila vidno uzrujana.

 

Komentari (2)

Aleksandar

23.10.2018 14:32

A da ti oče malo preispitas sebe da na neki pregled odeš, maloletno dete iz osnovne škole, šeta sa dečkom, aloooooo, nije ni osnovnu završila a šeta sa dečkom, a da ti posetiš malo 15 sprat VMA ili onu ustanovu pored Pančeva.