Jelena Đoković
Youtube/ Emisija Premijera
Jelena Đoković

Youtube/ Emisija Premijera

Jelena Đoković, Foto: Youtube/ Emisija Premijera

Završeno suđenje

Branislav Matić i Dragan Jerinić optuženi su da su oteli Miloslava Radisavljevića (85), vezali ga za banderu u njivi i telefonom tražili otkup od Jelenine familije.

Pročitajte još:

Uskoro opširnije...

Da podsetimo, deda direktorke Fondacije “Novak Đoković“ Jelene Đoković je pronađen vezan u kukuruzištu u Ljigu. Milosava Radisavljevića su pronašli električari nedaleko od njegove porodične kuće.

„Pronašli smo ga vezanog lisicima za betonsku banderu u kukuruzištu odakle je dozivao u pomoć. Tu je slučajno prolazio direktor Komunalnog preduzeća Vladimir Stajić koji je čuo zapomaganje i priskočio u pomoć. Kontaktirali smo već nekoliko puta njegovu ćerku Veru Mitić, Novakovu taštu, koja se trenutno nalazi u Monte Karlu, i koja nam je rekla da njenom bratu stižu poruke u kojima se traži dva miliona evra za otkup”, naveo je Lazarevic.

 

Komentari (1)

Shell

01.03.2019 13:18

Vozač kantrimena usmrtio odležao samo četiri godine u slučaju koji je dugo tapkao namerno u mestu. .Za otmicu Jeleninog dede koji je nađen živ i zdrav brzom akcijom policije ,čovek dobio deset godina.Ljudi probudite me možda sanjam....