Policija, hapšenje
Alo!/Vladimir Marković
Policija, hapšenje

Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

Naime, građevinska inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove izvršila je nadzor nad izvođenjem radova u Gornjogradskoj 7A u Zemunu, gde je investitor započeo izvođenje radova na osnovu rešenja o investicionom održavanju, ali je građevinski inspektor utvrdio da investitor ne izvodi radove prema tom rešenju, zbog čega je gradilište zatvoreno.

Pročitajte još:

U toku postupka utvrđeno je da je investitor uklonio postojeći objekat u potpunosti, do kote terena i započeo izgradnju objekta. Građevinski inspektor je odmah podneo odgovarajuću krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu i izvršio obnovu zatvaranja gradilišta.

Uprkos rešenju o obustavi radova, investitor je nastavio sa izvođenjem radova, a građevinski inspektor Sekretarijata za inspekcijske poslove više puta je obnavljao uklonjenu traku kojom je zatvoreno gradilište.

Odbili pruženu ruku, nastaviće sa planom po protokolu! Nuklearne rakete kreću na nove lokacije!

AUTOR: Sputnik; D.K. DATUM I VREME: 25.09.2019. 21:00 NATO smatra da je predlog Rusije da se uvede moratorijum na razmeštanje raketa kratkog i srednjeg dometa „nerealan", i to zbog ruske rakete 9M729. Vladimir Putin, Foto: EPA Predstavnica Alijanse Oana Lungesku je izjavila da je Rusija već razmestila sisteme SSC-8 (9M729), čime je narušila Sporazum o likvidaciji raketa kratkog i srednjeg dometa.

Nakon toga, investitor je pravosnažno osuđen.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije