Oprostio se od njega skrivenom porukom iz podzemlja! Obećali osvetu i krv?!

alo.rs/kurir.rs/M.Č. | vesti 2020-01-27 17:02:13 2020-01-27 17:02:13

Likvidacija vođa škaljarskog klana Igora Dedovića (43) i Stevana Stamatovića (43) 19. januara u Atini uzburkala je balkansko podzemlje, a danas je u jednim dnevnim novinama izašla čitulja koja je posebno skrenula pažnju, posvećena upravo Dedoviću.

printskrin

"Šta reći, vidimo se tamo negde", piše na čitulji na celoj strani, koju potpisuje drug Kiki.

Mnogi su se zapitali da li je ovo neka skrivena poruka, u ratu crnogorskih klanova koji bukti i da li su ovim njegovi drugovi obećali da će ga osvetiti.

Podsetimo, četvorica muškaraca ušla su u restoran u kom su Dedović i Stamatović sedeli sa suprugama i decom i ispalila 24 metka u njih. - Stevan Stamatović je mrtav pao na zemlju pored stola, dok je Dedović sa ranom na čelu ostao na stolici - opisali su očevici i naveli da je devetogodišnjak, koji je bio za stolom, od šoka počeo da viče i vuče ljude da pomognu njegovom ocu. Koliko su ubice bile precizne, govori i to što su, od 24 metka, samo tri završila van tela žrtava.

- Kolege iz Crne Gore obavestile su nas da sumnjaju da je ubistvo Dedovića i Stamatovića odmazda za ubistvo Vukovića u Beogradu, koji je bio blizak vođi kavačkog klana - potvrdili su grčki istražitelji.

Expand player
Pogledajte više