Hitna pomoć noć
Profimedia
Hitna pomoć noć

Profimedia

Hitna pomoć noć, Foto: Profimedia

Sve se ovo izdešavalo u Vojislava Ilića kada je stariji muškarac ženi, koja je bila sa mužem, otkinuo lanac s vrata, tvrde očevici. Suprug je odmah ustao u odbranu i krenuo na lopova, a žena je samo pala.

PROČITAJTE JOŠ:

Prolaznici koji su se zadesili na ulici odmah su pozvali Hitnu, ali nažalost spasa joj nije bilo. Lekari su učinili sve da je reanimiraju, ali bilo je bezuspešno, potvđeno je u Hitnoj pomoći.

Razbojnika su zadržali do dolaska policije. I suprug i osumnjičeni za krađu primljeni su kod lekara.

Komentari (2)

dragče

10.11.2018 18:55

kratak postupak i metak ne postoji opravdanje za smrt žene. preminula je od pretplhenog šoka i straha!!!! još će i suprugu nesrećne žene da sude ako ga je povredio!!!? blaga kazna za tako nešto ne treba da postoji!!!! uzeo je ženi život uzeti njemu život.

NN

11.11.2018 11:06

Koliko bi ovaj covek dobio zatvora da je nosio oruzje i tog razbojnika ubio da bi zastitio svoju suprugu i sebe.Ovog ce brzo pustiti i jos ce okriviti coveka sto je pruzio otpor jer da otpora nije bilo zena mozda nebi umrla.Gradjani ce morati sami da se brane to je sigurno.Od policije nema koristi tesko je i videti policajca osim u automobilima.Od one price policijskog eksperta da ce svaka ulica imati svojeg policajca nema nista a i savest ovih je tolika da cesto stite olose i nista ne poduzimaj