Anabela Šćekić Tigrica
facebook.com

 

Anabela Šćekić Tigrica

facebook.com

Anabela Šćekić Tigrica , Foto: facebook.com

Starleta Anabela Šćekić Tigrica (40) pravosnažno je osuđena na osam meseci, uslovno na tri godine zatvora, i kaznu od 50.000 dinara zbog toga što je u februaru 2018. godine pokušala da prevari jednog biznismena.

Tigrica je od njega tražila 300 evra, jer je navodno izgubila telefon u kom su bile njihove fotografije i video-snimci, a toliko joj je, kako je rekla, trebalo da povrati izgubljeni telefon. Međutim N. N. je slučaj prijavio policiji i starleta je uhapšena s kovertom u kojoj je bilo 300 označenih evra. Istom presudom Apelacionog suda, na tri godine zatvora zbog ucene je osuđen i starletin prijatelj Radovan Lukajić. 

- Sa svog mobilnog telefona poslao mu je četiri fotografije, kao i poruku: "Ovo je stiglo do mene, imaš li predlog kako da ovo rešimo, ovo je samo deo o tebi, imamo još dosta snimaka, slika tvojih raznih avantura koje mogu izaći u novinama, što je vrlo loše, znaš zbog čega i koga". N. N. je nakon toga pozvao navedeni broj na koji se javio njen prijatelj i rekao mu da zna gde mu žive bivša supruga i ćerka, kao i da spremi 20.000 evra u roku od tri dana, jer će u suprotnom snimke koje poseduje objaviti u dnevnim novinama - navodi se u presudi Apelacionog suda.

Inače, Lukajić je stari poznanik policije. Još 2014. godine hapšen zbog razbojništva, prilikom kog je, maskiran u policijsku uniformu, sa saučesnicima upao u stan jedne Beograđanke. Iz stana su odneli 55.000 evra. 

Protiv njega se vodio i postupak u Republici Srpskoj, a sa dvojicom saučesnika 2013. godine je pokušao da iznudi 55.000 kovertibilnih maraka od banjalučkog biznismena. Podsetimo, Anabela Šćekić, prema ranijem pisanju medija, medicinska je sestra po zanimanju, a javnost je za nju čula kada je biznismena Dejana Popovića Tigra, optužila da je primoravao na protivprirodnu blud. Navodno je po njemu i dobila nadimak Tigrica, dok je popularnost stekla učešćem u rijalitu programu. Anabela Šćekić i Tijana Štrulović koja je takođe učestvovala u uceni biznismena bile su deo mreže elitnih prostitutki koje je podvodio uhapšeni makro Mihailo Maksimović (38) i na taj način su se upoznale. 

Grupa koja je brojala dvadesetak devojaka različitih profila opsluživala je poznate direktore banaka, sportiste, estradne menadžere i kompozitore, razbijena je 2014. godine.