UBICA SE SMILOVAO On je jedini preživeo masakr u Jabukovcu! Davor izrešetao Raju, njegovu majku i rođake, ali u njega nije mogao da puca!

Ubica je tada ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

Ubica iz Jabukovca
Foto: Instagram/Davor P.

* Ubica ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53)

* Ipak je ostavio jedno živo biće

* Pas mešanac, crne i bele boje i dalje čeka vlasnike na pragu kuće iz koje su svi pobijeni

Kada je počinjen masakr u kući Kazimirovića u Jabukovcu, ubica je ipak ostavio jedno biće živo. Pas mešanac, crne i bele boje i dalje čeka vlasnike na pragu kuće iz koje su svi pobijeni.

Sin Raje Kazimirovića, Nenad, sa imanja je odvezao svu stoku, kao i mehanizaciju, traktore i drugu mehanizaciju. A tužni "Džeki" je ostao. Leži tu gde su gazde pobijene. Osumnjičeni za ubistva Davor Pernić (35) navodno je pobegao baš zbog njega, pri prvom pokušaju pljačke.

Podsećamo, ubica je tada ubio Raju Kazimirovića (72), njegovu majku Dragicu (93), sestru Ljubinku Oprikić (76) i sestričinu Draganu Jozeljić (53).

DRAGAN (28) POGINUO U JEZIVOJ NESREĆI KOD APATINA Pokušao da ga spase policajac koji je na istom mestu doživeo najveću tragediju u životu!

DIREKTOR SRPSKE POLICIJE OBJAVIO Srbi uhapšeni usred okeana! Ono što su spremali, zaprepastilo je planetu!

Kako je rekao u policiji osumnjičeni za ubistva, pokolebao ga je lavež psa, pa je na obližnjem potoku smišljao šta da radi i odlučio da krene u krvavi pir.

Jabukovac, selo Vratna
Jabukovac, selo Vratna, Foto: Alo.rs/Dragan Ilić

Veruje se da je Davor najpre ubio tri žene koje je zatekao na salašu Raje Kazimirovića i to pošto su one odbile da mu otkriju gde je sakriven novac.

Kada se, na kraju, na imanju pojavio i Raja, dolazeći traktorom, ubica ga je odmah likvidirao.

HOROR U KBC "BEŽANIJSKA KOSA" Pacijent izvršio samoubistvo?!

OVO SU SRBI KOJI SU UHAPŠENI ZA ŠVERC 800 TONA KOKAINA! Radili sa jednim Rusem i Meksikancem, na pakete stavili jedan bizaran detalj! (FOTO UHAPŠENIH)

Veruje se da je ubica u šumi čekao da se Raja udalji od imanja, kako bi od njegove majke iznudio novac, o čemu i svedoče i opušci koji su pronađeni. Nije očekivao da će tu biti više žena.

Nakon ubistva ubica je izvršio premetačinu kuće i odneo veću sumu novca, pretpostavlja se oko 100.000 evra, dok je deo novca, oko 10.000 evra, ostao netaknut.

Raja Kazimirović
Raja Kazimirović, Foto: Alo

Zločin se dogodio 7. avgusta, ali tela su pronađena tek dva dana potom, kada je jedan od komšija došao kod Raje da kupi jagnje.

OVO SU SRBI KOJI SU UHAPŠENI ZA ŠVERC 800 TONA KOKAINA! Radili sa jednim Rusem i Meksikancem, na pakete stavili jedan bizaran detalj! (FOTO UHAPŠENIH)

KRVOPROLIĆE U CENTRU BEOGRADA! Policija ušla u hotel i zatekla stravičnu scenu! Hitna odvezla leš!

Inače, Raja je sa svojom majkom provodio leto na salašu, u neuglednim uslovima, bez struje, a imanje je udaljeno od ostatka naselja.

Dušica Jevđenović mrtva pijana slupala tri automobila, treznili je 13 sati! Policajce jedan detalj ostavio u potpunom šoku!

AUTOR: Srpski telegraf/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 02.09.2019. 10:38 Jevđenović je tokom prošle nedelje svojim mercedesom u Bulevaru Zorana Đinđića kod broja 112 izgubila kontrolu nad vozilom i udarila u parkirane automobile.

Verovalo se da on ima ušteđenog novca, iako nije živeo nimalo raskošno.

Komšije kažu da je bio "preke naravi" i niko od njih nije bio u bliskim odnosima sa Rajom.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: 011
  03/09/2019 - 11:29
  Strasno! Sin prodao svu stoku,traktor,mehanizaciju,a ostavio jadnog i tuznog psa.Zasto? Da li je bilo tesko da se pobrine i za njega?!!!Nikada mi nece biti jasan taj odnos ljudi na selu prema zivotinjama?Mogao je i sa sobom da ga povede.A,tesko da ce ga bilo ko iz sela uzeti?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi