Saobraćajka kod sela Šanac nadomak Kruševca
Printscreen: Youtube/RTS Zvaničn
Saobraćajka kod sela Šanac nadomak Kruševca

Printscreen: Youtube/RTS Zvaničn

Saobraćajka kod sela Šanac nadomak Kruševca, Foto: Printscreen: Youtube/RTS Zvaničn

- Svi su u dobrom stanju i nema životno ugroženih, ali su svakako na opservaciji zbog eventualnih komplikacija - potvrđeno je u kruševačkoj Opštoj bolnici.

U Upravi kruševačkog "Jugoprevoza" potvrđeno je da se vozač autobusa, koji je u toj saobraćajki zadobio lakše telesne povrede, dobro oseća.

Pročitajte još:

 

- Vozač autobusa Marko Anđelković je dobro. On je sinoć otpušten iz bolnice, ali će se, ako zatreba, javljati na preglede - rečeno je u "Jugoprevozu".

Podsećamo, teška saobraćajna nezgoda dogodila se u utorak oko 15 sati, a u sudaru auto-šlepa i autobusa vozač šlepera G. V. iz Varvarina stradao je na licu mesta i vatrogasci su dugo izvlačili njegovo smrskano telo. Navodno, radi se o čoveku koji je držao kafić u Pojatama i bavio se prevozom i trgovinom auto-delova.

 

Auto-šlep se kretao iz smera Kruševca, a autobus iz suprotnog smera i saobraćao je redovnom linijom. Ali, vozač auto šlepa G. V. navodno je iz još nepoznatih razloga skoro isekao krivinu puta u Šancu i udario u stub autobusa. Od siline udarca prednje strane vozila su teško oštećene, a automobil, koji je prevožen na teretnjaku, završio je u obližnjoj njivi.

 

Još veća drama nastala je kada su okrvavljeni putnici mobilnim telefonima počeli da zovu svoje najbliže i kad je kolona automobila s obe strane puta u Šancu počela da se gomila, pa je ovaj putni pravac do kasno bio u prekidu.