HOROR U BUJANOVCU Okriveno zašto je mlada Albanka pucala sebi u glavu!

Sama sebi pucala u vrat i teško se ranila.

Bujanovac
Bujanovac, Foto: V.P.

Posle teškog ranjavanja Albanke A. A.(20) iz Lučana kod Bujanovca, Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da na devojku niko nije pucao iz vatrenog oružja, već je pokušala da izvrši samoubistvo.

Incident se dogodio 11.januara oko 15.30 časova u sobi porodične kuće mlade Albanke, koja je sama sebi pucala u vrat i teško se ranila. Nakon zbrinjavanja u Zdravstvenom centru u Vranju, A. A. je hitno prevezena u niški Klinički centar.

 

Njeno zdravstveno stanje je stabilno u nije životno ugrožena. Danas će u Nišu biti podvrgnuta operativnom zahvatu, kako bi lekari iz vrata izvadili metak.

Prema nepotvrđenim saznanjima, devojka je pokušala da se ubije posle žučne rasprave i svađe sa roditeljima. Navodno nije pristala je da se veri i uda za momka kojeg su joj majka i otac odredili. Ne mireći se sa odlukom roditelja, pucala je iz pištolja sebi u vrat ispod potiljka.

Viši javni tužilac u Vranju Danijela Trajković izjavila je da se rade veštačenja i izvođenje dokaza pomoću parafinske rukavice. Mlada Albanka uspeva da pomera donje i gornje ekstremitete.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi