Akcija spasavanja Monike
Alo.rs/ Dragan Ilić
Akcija spasavanja Monike

Alo.rs/ Dragan Ilić

Akcija spasavanja Monike, Foto: Alo.rs/ Dragan Ilić

 

Ninoslav Jovanović (46), poznatiji kao Malčanski berberin, koji se sumnjiči da je 20. decembra u naselju Brzi Brod kidnapovao devojčicu Moniku Karimanović (12) do jutros se skrivao u kući Gorana Bogdanovića u knjaževačkom selu Orešac.

Bogdanović je otac žene koja je udata za Ninoslavljevog rođenog brata i vlasnik kuće u kojoj je Jovanović proveo prethodnu noć, gde je, kako se pretpostavlja, devojčicu ošišao, što je inače deo njegovog rituala seksualnog zlostavljanja.

- Nije mi se dopao, nisam strahovao za stariju ćerku jer je ona punoletna, ali znajući šta je radio, plašio sam se za svoju najmlađu devojčicu koja je tada imala desetak godina. Nisam dozvoljavao da njih dvoje ikada dođu u kontakt. Ponovo sam ga video prošle godine kada je poslednji put izašao iz zatvora u njegovoj kući u Malči gde živi i moja ćerka. Ništa ga nisam pitao, a i šta da mi kaže - navodi Goran.

On dodaje da je saznao da je Ninoslav sa svojom žrtvom boravio u njegovoj kući jutros kada se vratio iz Knjaževca.

- Video sam da je selo blokirano, na sve strane su bili policajci, žena mi je kazala da su joj rekli da je sa detetom bio u našoj kući. Da sam ga ja tamo zatekao, ne bi živ izašao. Takav čovek ne treba da živi. Grkljan bih mu izvadio. Trebalo je roditelji da mu presude - priča Bogdanović.

Akcija spasavanja Monike

Alo.rs/ Dragan Ilić

Akcija spasavanja Monike, Foto: Alo.rs/ Dragan Ilić

 

Komentarišući otkud Ninoslav u njegovoj kući, objašnjava da je on samo jednom bio u Orešcu da bi mu pomogao da seče drva.

- Izgubio sam nogu, ja sam osoba sa invaliditetom, pa je jednom sa svojim bratom i svojom snajom dolazio u selo i tada je video kuću. Moja ćerka mu je pokazala. On je iskoristio to što su i ostale kuće u komšiluku, poput moje - prazne - objašnjava vlasnik.

Naš sagovornik ističe da su se Malčanskog berberina svi plašili.

- Taj čovek je nepopravljiv, više vremena je proveo u zatvoru nego na slobodi. Svi su ga se plašili. Ne bi ni mi bilo svejedno da mi sad uđe na vrata, ali bih ovakav sa štakom sad skočio na njega - navodi i dodaje da nema pretpostavku gde se Jovanović u ovom trenutku nalazi.

- Može da bude bilo gde, ovo je vrlo široko područje, slabo naseljeno. Ima mnogo praznih kuća što njemu olakšava skrivanje od policije - zaključuje Goran Bogdanović.