Prilužje
Printscreen: Youtube
Policija

Alo!/ Masanori Jošida

Ilustracija, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

 

Ušteđevina

Prema rečima sagovornika iz istrage, policija ima i svedoka ovog masakra, a to je beskućnik koji je kobne noći bio u domu osumnjičene.

Pročitajte još:

 

- M.B. je skoro svake noći u svoj dom zvala ljubavnika i jednog beskućnika, s kojima je pijančila do kasno u noć. Nakon nekoliko čašica više, ona je zatražila novac od P.P, a kada joj je rekao da nema više i da je svu ušteđevinu potrošio, on je uzela hoklicu i nekoliko puta udarila čoveka u grudi. Nakon obdukcije je utvrđeno da mu je od udaraca polomljeno rebro koje je probilo plućno krilo, od čega je umro na licu mesta - kaže sagovornik iz istrage.

M.B. se sumnjiči da je nakon ubistva naredila beskućniku da ode po njenog oca, koji se nalazi u drugom selu, kako bi joj pomogao da prikrije zločin, a za to vreme je, navodno, leš raskomadala u nekoliko delova, prenosi Srpski telegraf.

- Sekirom je odsekla ruke i noge, a polni organ isekla nožem i ispekla ga u peći na drva. U međuvremenu je nastavila da se iživljava nad lešom, o koji je gasila cigarete - dodaje sagovornik.

Tražila pomoć od oca

Kada je stigao u ćerkin dom, otac osumnjičene bio je šokiran prizorom koji je zatekao.

 

- Krvi je bilo na sve strane, a nesrećni čovek je ležao na tepihu bez ekstremiteta. Marina je preklinjala oca da joj pomogne da sakriju telo P.P, ali on nije hteo da bude saučesnik u zločinu, već je odmah pozvao policiju - navodi izvor.

Komentari (4)

zora vukasinovic

17.01.2019 01:05

alal vera ni knindza iz madrida ti nije ravan.

rada tomasevic

17.01.2019 04:01

alal ti oko kako si ga seckala.

gordana tarana

17.01.2019 05:55

Cetiru S Srpikinja Sece Samo Srbina.

joja

17.01.2019 07:12

Kakvi sve bolesnici setaju slobodno! Osim toga sto je bio stariji 30 godina, nije ni ocekivao da ce biti u komadima od ruke svoje "drage".