Dragan Miljenović
Youtube Printscreen
Dragan Miljenović

Youtube Printscreen

Dragan Miljenović, Foto: Youtube Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Povodom događaja koji se odigrao dana 11.novembra, u Novom Sadu, kada je fizički napadnut advokat Dragan Miljenović iz Novog Sada, lica M.D. i G.N. lišena su slobode, u ponedeljak, 12. novembra, kada im je, po odobrenju tužioca, određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova, u kom roku će biti dovedeni na saslušanje u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu – stoji u saopštenju zamenika javnog tužioca.

Pesnica Tuča Tučnjava Batine Nasilje

Profimedia

 Foto: Profimedia

Podsetimo, u ponedeljak ujutru advokat Miljenović rekao je da mu je mladi golman rekao "Meni niko ništa ne može! Vi ne znate ko sam ja, moj prijatelj je policajac, ja mogu da radim šta hoću.", dok je drugi vikao "Ubij ga, ubij ga", te da su pušteni pre nego što je advokat završio sa lekarskim pregledima i da ga ih je video u Urgentnom centru, kako sami njih dvojica šetaju.

- Danijel Mićanović I Goran Nikolić saslušani su danas kod tužioca, kao i kod sudije za prethodni postupak koji im je odredio pritvor zbog opasnosti da boravkom na slobodi ne bi uticali na svedoke. Pritvor će trajati do saslušanja svih svedoka, a najduže do 30 dana. Inače, njih dvojica se terete za krivično delo nanošenje teških povreda – saznaje "Kurir".

Podsetimo, incident se dogodio na Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, posle čarke u saobraćaju. Advokat je bio u automobilu sa suprugom i detetom, kada se automobil kojim je upravljao mladi golman zaustavio pored njega, gde je nastala prava tuča, kada su njih dvojica , oborili advokata između kola i udarali ga nogama i rukama, nanevši mu teške telesne povrede.

Nakon toga su pokušali da pobegnu, ali su posle samo par minuta zaustavljeni od strane policije.