Ranije se bavio zdravim životom i vredno trenirao
Fejsbuk
Ranije se bavio zdravim životom i vredno trenirao

Fejsbuk

Ranije se bavio zdravim životom i vredno trenirao, Foto: Fejsbuk

Javnost je šokirao snimak u kojem Isailović u tramvaju na liniji broj dva nasrće na tinejdžerku, naočigled drugih ljudi, koji apsolutno ništa nisu uradili da joj pomognu! Uhapšen je u četvrtak, oko 23 sata, nakon prijave radnice pekare „Kod buraza“, u Krnjači, jer je manijak došao iza pulta, odsekao dva parčeta bureka i otišao. 

Pročitajte još:

 

Nakon objave snimka, javilo se još nekoliko devojaka koje su tvrdile da su bile na meti Isailovića.

Napada devojčicu u tramvaju naočigled putnika

Alo!

Napada devojčicu u tramvaju naočigled putnika, Foto: Alo!

 

Koleginica: Bio je normalan dečko

Isailović je išao u Dvanaestu beogradsku gimnaziju, nakon čega je studirao Mašinski fakultet u Nišu. Drugovi iz škole kažu da su vremenom izgubili kontakt s njim. - Sećam ga se iz škole kao normalnog dečka. Ali, nismo ostali u kontaktu kasnije i ne znamo šta se dešavalo sa njim - rekli su njegovi prijatelji iz gimnazije. Na Isailovićevom Fejsbuk profilu navodi da je direktor Agencije za uslužne aktivnosti „Refresh“.

Njegovi prijatelji su šokirani jer ga čak nisu ni prepoznali na snimku.


- Mi smo u šoku! Užasni snimak pojavio se na internetu i zamislite kada ga nisam ni poznala u koliko je lošem stanju! Pre četiri godine smo trenirali zajedno nekoliko meseci, onda je on prestao i izgubili smo svaki kontakt. Šokirani smo, jer iz perioda iz kojeg ga znam, bio je pametan i vredan mladić, koji je čak bio fanatik za zdravu hranu i treninge. Učestvovao je u grupnim treninzima, bio je dosta fizički spreman i insistirao je na zdravom životu. Zvali smo ga Samuraj! Na snimku koji sam videla on je ugojen i zapušten. Zatečena sam, jer nisam ni znala da je to ista osoba! Čuli smo da je otišao sa živcima zbog raskida sa verenicom i da sada bukvalno priča sam sa sobom po ulici. Ne znam šta je moglo da se dogodi da se toliko promeni i postane nasilan - priča njegova poznanica, koja nije želela da otkrije svoje ime.

Bio osobenjak

Isailović živi sam u stanu u Krnjači, a komšije kažu da se ponašao čudno. Kako su ispričale, bio je osobenjak i često je pričao sam sa sobom, hranio je vrapce i razgovarao s njima. Kažu da je iz stana odlazio rano i da je dolazio kasno. Uhapšen je dok je krao burek u pekari, a sebi u bradu je mrmljao: „Da li da idem na posao ili na Ostrog“. Kada je uhapšen, u ćeliji je onanisao pred ostalim pritvorenicima, a potom je zaspao. Posle je radio sklekove na podu ćelije.

Jedan od njegovih poznanika kaže da se Isailović bavio raznim poslovima i da se nije plašio rada, iako je studirao na Mašinskom fakultetu u Nišu.

- Bio je vredan, prodavao je čak i lubenice na pijaci pre deset godina. Bio je opušten i voleo je da se šali! To što je uradio jadnoj devojčici za svaku je osudu i ne želim više nikad da čujem za njega. Meni je neverovatno da niko od nas nije znao da se čak radi o istoj osobi. Nismo ga prepoznali na snimku - rekao je naš sagovornik. 

Pre deset godina prodavao lubenice na pijaci

Fejsbuk

Pre deset godina prodavao lubenice na pijaci, Foto: Fejsbuk

Isailović je saslušan juče u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu, gde se branio ćutanjem. Kako saznajemo, Isailović se čudno ponašao i na saslušanju.

- Na pitanja koja su mu postavljana odgovarao je: „Hvala Bogu!“, a dodeljena mu je advokatica po službenoj dužnosti. O krivici nije hteo da se izjasni i branio se ćutanjem. Zatraženo je veštačenje njegovog psihičkog stanja da bi se utvrdilo da li ima psihičke probleme - navodi izvor blizak istrazi.

 

Isailoviću je, na predlog tužilaštva, određen pritvor do 30 dana, kako ne bi ponovio krivično delo.

Stariji muškarac masturbirao na sred tramvaja

Vesti online

Stariji muškarac masturbirao na sred tramvaja, Foto: Vesti online

 

Deda onanisao u punom tramvaju!

Tek što je uhapšen Isailović (37), na internetu pojavio se novi snimak iz prevoza, na kojem se vidi kako prepunom tramvaju masturbira deda, naočigled žene i dece! Ovaj perverznjak je usred bela dana, u zadnjem delu tramvaja, bez imalo stida masturbirao, dok se iza njega u tramvaju nalazili žene i deca. - Otkopčao je jaknu, okrenuo se prema staklu, u zadnjem delu tramvaja, gde je stajao sam. Izvadio je polni organ i masturbirao - kaže naš sagovornik. Za sada nije poznat identitet perverznjaka, kao i kada je tačno snimak napravljen.

 

 

Komentari (7)

Dora

28.10.2018 08:37

Crna magija-sto posto.Sumnjiva mi bivša verenica

Dr milan

28.10.2018 17:23

@Dora - Ja bih ljude koji veruju u crne magije, a i tebe poslao, 150 godina na goli otok.

romanov

28.10.2018 08:39

nije u vinklu,,negde je izgubio kontakt,i kompas,,u americi takve hemijski kastriraju,,i posle zive normalno,,samo sto imaju malo,,tanji,,glasic,,

marvenjak

28.10.2018 10:42

@romanov - Ma kakvi hemijski, k'o nerasta (vepra) na živo

stojko

28.10.2018 10:12

treba to sve u kamenolom na aerobik jedno desetak godina,a ne da se izvuku na foru neračunljiv,par meseci stacionarnog lečenja i ajd napolje u nove radne pobede

Sasa

28.10.2018 10:37

Suprostavi se u tramvaju "samuraju". I sta kad te prebije?

Mare

28.10.2018 12:05

Od 'samuraja' do alasa koji peca u lavoru u jednoj ustanovi,ili necije devojke u zatvoru.Ovog na slobodu ne pustati.