Policija Saobraćajna nesreća svetla
Youtube printscreen/ Federal Sig
Policija Saobraćajna nesreća svetla

Youtube printscreen/ Federal Sig

Policija Saobraćajna nesreća svetla , Foto: Youtube printscreen/ Federal Sig

Kako "Alo.rs" nezvanično saznaje u mestu Progorelica je u saobraćajnoj nesreći učestvovalo četiri putnička vozila, a osam ljudi je zbog povreda prevezeno u Opštu bolnicu u Kraljevu. 

Kako se pretpostavlja, udes se dogodio kada je vozač "seata" kraljevačke registracije, krećući se prema Kraljevu iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u levu traku i udario u "folksvagen pasat" tutinske registracije koji je dolazio iz suprotnog pravca, a potom i u "bmv", nemačkih registraskih oznaka, koji je se takođe kretao u pravcu Raške.

Od siline udarca "bmv" se bez kontrole zarotirao na kolovozu i udario u "opel korsu" kraljevačke registracije koja se kretala iza "seata".

Ovom prilikom povređeno je ukupno osam osoba, od kojih dvoje dece, i oni su sanitetskim vozilima, kao i u privatnoj režiji, prebačeni u Opštu bolnicu "Studenica" u Kraljevu gde su i zbrinuti.

Kako Novosti.rs nezvanično saznaju, niko od povređenih nije zadobio ozlede opasne po život.

Zbog udesa i uviđaja, saobraćaj je na ovoj veoma prometnoj deonici magistralnog puta kroz Ibarsku klisuru bio u višestanom potpunom prekidu, pa su se i iz pravca Kraljeva i iz pravca Raške formirale kilometarske kolone vozila.

Pročitajte još: