Zoran Marjanović
Alo!/ Dejan Briza
Zoran Marjanović

Alo!/ Dejan Briza

Zoran Marjanović, Foto: Alo!/ Dejan Briza

Protiv Zorana Marjanovića podignuta je nova optužnica u kojoj se tereti za ubistvo supruge Jelene Marjanović, prenose beogradski mediji.

PROČITAJ JOŠ:

U optužnici piše da je suprug Zoran ubio Jelenu na svirep i podmukao način dok je u neposrednoj blizini stajala njihova maloletna ćerka Jana.

Ukoliko Zoran Marjanović bude proglašen krivim preti mu 40 godina zatvora.

Jelena Marjanović

Privatna arhiva

Jelena Marjanović, Foto: Privatna arhiva

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu ispitana je 8. aprila pravna zastupnica maloletne Jane Marjanović koja je licencirani advokat za maloletnike koji je devojčici postavljen kao pravni zastupnik u skladu sa zakonom da zastupa njene interese u postupku.

Detalji iskaza nisu zvanično saopštavani radi zaštite interesa devojčice.

PREPORUČUJEMO:

Pravnog zastupnika angažovalo je po službenoj dužnosti tužilaštvo, a po nalogu Apelacionog suda u Beogradu koji je naložio da dete mora da ima advokata za pravnog zastupnika u postupku, a što je bio i jedan od razloga za nepotvrđivanje optužnice protiv Zorana Marjanovića, odnosno njeno vraćanje tužilaštvu na dopunu istrage.

jelena marjanović

draško aćimović

jelena marjanović , Foto: draško aćimović

Marjanović je za sada jedini osumnjičeni u ovom slučaju, a tužilaštvo je i dalje stava da je 2. aprila 2016. godine ubio suprugu Jelenu. Protiv njega dopunjavala se istraga po nalogu Višeg suda u Beogradu iz oktobra prošle godine kad je drugi put vratio tužilaštvu optužnicu kojom se Marjanović teretio za svirepo ubistvo supruge Jelene na nasipu u Borči 2. aprila 2016. godine.

Ubistvo Jelene Marjanović medijski je najpraćeniji slučaj crne hronike u Srbiji već gotovo dve godine. Njen suprug je uhapšen 15. septembra 2017. godine i to gotovo godinu i po dana od ubistva. On je i pre toga bio privođen, ali je nakon ispitivanja u policiji i na poligrafu puštan zbog nedostatka dokaza.

Komentari (2)

СЕНОВИЋ

20.04.2019 11:56

Опет преокрет.

Saradžogla

20.04.2019 12:46

KATASTROFA!Sigurno podižu optužnicu na osnovu onoga ŠTO SU NATERALI DA DETE KAŽE?Užas!Nemoguće?A dete je u to vreme u ustima nosilo cuclu!Znači ... PROZOR MORA PASTI!